Портфейли и портмонета

Оценка 4.5 от 99 гласа.
Намерихме 4 049 обяви
TOP обява
15 лв
гр. Сандански, Благоевград
12 лв
гр. Дупница, Кюстендил
12 лв
гр. Благоевград, Ален мак
27 лв
гр. София, Люлин - център
29 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
5 лв
гр. София
3 лв
гр. София
5 лв
гр. Дупница, Кюстендил
17 лв
гр. Дупница, Кюстендил
30 лв
гр. Дупница, Кюстендил
40 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
70 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
15 лв
гр. Перник, Изток
15 лв
гр. Перник, Изток
5 лв
гр. Благоевград

Портфейлът е нещо, на което нямаме навика да обръщаме много внимание, а в следващия момент дори и не се замисляме, че го вадим от джоба си и го показваме пред хората при всяко влизане в магазина. Ето защо трябва да сме много внимателни когато купуваме портмоне, в което да държим парите, документите и кредитните си карти.   

Как да изберем подходящ портфейл

Независимо дали търсите мъжки или дамски модел, препоръчително е да си заложите някои изисквания, след което просто да се съобразите с цените и да изберете нещо, което е по джоба ви.

Важно е да заложите на естествена кожа, защото единствени тези модели могат да ви гарантират дълъг живот и добър външен вид дори и след години. Ако пък се чудите какво портмоне да вземете за подарък, тогава трябва да се съобразите с вкуса на човека, за когото търсите подаръка.

Защо да изберем Bazar.bg.

Пазаруването по интернет винаги си има своите неоспорими предимства. Винаги можете да намерите по-добри цени, а разнообразието от обяви е бъде в пъти по-голямо, отколкото ако изберете друг начин на пазаруване. Bazar.bg ви предлага:

  • възможност да извършите покупката изцяло онлайн;
  • сравняване на различни обяви;
  • намиране на най-високото качество;
  • избор от единствено оригинални стоки.
Дамски Мъжки От естествена кожа С цип Клъч
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Портфейли, портмонета в гр. София Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Варна Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Пловдив Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Дупница Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Стара Загора Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Бургас Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Благоевград Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Казанлък Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Русе Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Хасково Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Велико Търново Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Червен бряг Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Ямбол Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Плевен Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Перник Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Шумен Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Габрово Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Монтана Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Сливен Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Добрич Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Силистра Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Видин Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Пазарджик Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Кърджали Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Димитровград Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Кюстендил Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Разград Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Търговище Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Сандански Обяви за Портфейли, портмонета в к.к. Слънчев бряг Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Козлодуй Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Ловеч Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Момчилград Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Банкя Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Велинград Обяви за Портфейли, портмонета в гр. Горна Оряховица
Подобни предложения: Купувам нова спалня велико търново , Купувам легло в пловдив , Купувам имоти пазарджик