Пойнтери

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 12 обяви
150 лв
гр. Долна Оряховица, Велико Търново
300 лв
гр. Пловдив
350 лв
1 000 лв
гр. Асеновград, Пловдив
200 лв
300 лв
гр. Пловдив
160 лв
гр. Шумен, 2-ри корпус
70 лв
гр. Средец, Бургас
300 лв
гр. Провадия, Варна
150 лв
гр. Тетевен, Ловеч
200 лв
с. Йоаким Груево, Пловдив

Породата Пойнтер често е предпочитана от ловците, защото представителите й са много подходящи за тази цел. Какви разновидности съществуват и лесно ли е тяхното обучение? Как онлайн обявите на Bazar.bg ни помагат в избора?

Какви са разновидностите на породата Пойнтер

Тази порода кучета идва от Англия и се е появила през VIII век. Именно от там идва и първата разновидност на английския вариант. Съществува обаче и немски, който се отличава със своята изключително къса козина. Характерна особеност е техният висок интелект и развито обоняние.

Лесно ли е тяхното обучение

Поради послушния си характер и придобит интелект, английският или немски Пойнтер лесно се поддава на обучение. Експертите обаче препоръчват то да започне след 3-тия месец. По този начин се твърди, че животното се социализира и най-добре се научава да слуша стопанина си. Може дори да живее и в развъдник с други себеподобни.

Откъде можем да закупим такова куче

Ако искате и вие да притежавате немски или английски пойнтер от развъдник, непременно прегледайте онлайн обявите в Bazar.bg. Тук Ви очакват отделните разновидности в различни възрасти и цветове. При нас можете да закупите както английска, така и немска порода куче на отлични цени.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото от нашата онлайн платформа можете да направите покупка от развъдник, което гарантира ясен произход. Също осигуряваме ви бърз и лесен контакт с продавача или купувача. При нас:

  • разглеждате обяви с подробен снимков материал;
  • офертите са изключително изгодни;
  • имате възможност да пишете непосредствено с клиента, както и да говорите по телефона.

Възползвайте се!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Подобни предложения: Немска пвц дограма в пазарджик , Експерти и мениджъри цени, Нови Гривни за жени online