Зареждане...

Пране на мокети

Намерихме 5 обяви
Не е указана

Мокетът е удобен и практичен, но качественото му почистване понякога се оказва проблем. Ако покрива целия под на стаята, той не може да се премества и единственият начин за дълготрайното му хигиенизиране е прането на място.

Как се прави професионално почистване на мокет

Съвременните почистващи технологии позволяват перфектна грижа за мокетите в няколко стъпки. Първо задължителна е прахосмукачката ежеседмично. Следва машинното пране, което може да е на по-редки интервали в зависимост от интензитета на замърсяване. Има устройства за сухо и мокро почистване. Те използват специални препарати за текстилни подови настилки, които успешно се справят със зацапванията. Прането продължава около половин – един час в зависимост от квадратурата на подовото покритие.

Къде може да бъде извършена услугата

Професионално пране на мокети се извършва от фирми от цялата страна. Някои от тях са почистващи компании с широк каталог от услуги (общо почистване по домовете, миене на прозорци и др.). Други са конкретно специализирани върху изпирането на настилки и дамаски.

Защо да се доверите на Bazar.bg

  • Удобен онлайн справочник;
  • Обяви, предлагащи контакт с многобройни фирми от различни градове на България;
  • Разнообразни услуги за чистотата на дома и офиса;
  • Удобна форма за директна комуникация;
  • Изгодни оферти за еднократни посещения и абонаментни услуги на конкурентни цени.
Обяви от “Почистване”
Не е указана
гр. Варна
Не е указана
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Подобни предложения: Трикрилен гардероб втора употреба град софия , Скрин втора ръка софия , Матраци втора ръка софия