Производствени сгради

Оценка 4.6 от 74 гласа.
Намерихме 4 261 обяви
TOP обява
115 000 €
220 000 лв
гр. Силистра, Запад
Не е указана
750 000 €

Производствени сгради

С търговия се захващат мнозина – с или без опит, но производството е истински високата топка. Успехът тук е истинският показател за предприемачески умения и далновидност. Имате ли амбиции в областта?

Какво трябва да знаем за промишленото производство

Освен да регистрирате договора си за наем или за придобиване на имот, преди да стартирате дейността си, трябва да и да преминете стъпка по стъпка през всички законови изисквания, регистрации, лицензи и разрешителни. Набавянето на документацията, изчакването на проверките и отговорите от институциите понякога отнема време, но няма как да стартирате без тях. Осведомете се за европейските изисквания за безопасност на труда във вашия сектор, както и за правната уредба: кои закони регламентират конкретно тази промишлена област и кои са контролните органи.

Какви видове помещения ще открием в раздела

  • сгради или отделни етажи под наем;
  • сгради или етажи за продажба;
  • напълно оборудвани за работа цехове (шивашки, за хартия, хранителни продукти, фурни и т.н.);
  • празни халета;
  • модерно строителство;
  • постройки от преди 20 и повече години;
  • сгради с прилежаща площ (паркинги, двор и др.).

Защо да изберем Bazar.bg

Обяви от цялата страна са събрани в нашата секция за недвижими имоти. Можете да локализирате търсенето за конкретен регион и да го насочите по желани критерии: квадратура, ключова дума и т.н. Така лесно ще се ориентирате за цените в съответното населено място, а и ще попаднете на разнообразни предложения. Именно някое от тях може да се окаже идеалното място за вашето производство!

Обяви за Aпартаменти Обяви за Стаи под наем Обяви за Къщи, вили Обяви за Парцели, земя Обяви за Бизнес имоти Обяви за Гаражи и паркоместа Обяви за Съквартиранти
Обяви за Производствени сгради в гр. Пловдив Обяви за Производствени сгради в гр. София Обяви за Производствени сгради в гр. Плевен Обяви за Производствени сгради в гр. Русе Обяви за Производствени сгради в гр. Габрово Обяви за Производствени сгради в гр. Стара Загора Обяви за Производствени сгради в гр. Пазарджик Обяви за Производствени сгради в гр. Велико Търново Обяви за Производствени сгради в гр. Варна Обяви за Производствени сгради в гр. Перник Обяви за Производствени сгради в гр. Враца Обяви за Производствени сгради в гр. Хасково Обяви за Производствени сгради в гр. Шумен Обяви за Производствени сгради в гр. Кърджали Обяви за Производствени сгради в гр. Горна Оряховица Обяви за Производствени сгради в гр. Добрич Обяви за Производствени сгради в гр. Кюстендил Обяви за Производствени сгради в гр. Асеновград Обяви за Производствени сгради в гр. Монтана Обяви за Производствени сгради в гр. Карлово Обяви за Производствени сгради в гр. Благоевград Обяви за Производствени сгради в гр. Ловеч Обяви за Производствени сгради в гр. Севлиево Обяви за Производствени сгради в гр. Бургас Обяви за Производствени сгради в гр. Търговище Обяви за Производствени сгради в гр. Петрич Обяви за Производствени сгради в гр. Костинброд Обяви за Производствени сгради в гр. Видин Обяви за Производствени сгради в гр. Нови Искър Обяви за Производствени сгради в гр. Божурище Обяви за Производствени сгради в гр. Дряново Обяви за Производствени сгради в гр. Павликени Обяви за Производствени сгради в гр. Брезник Обяви за Производствени сгради в гр. Гоце Делчев Обяви за Производствени сгради в гр. Смолян Обяви за Производствени сгради в гр. Полски Тръмбеш
Подобни предложения: Мебели секция шумен , Холна секция на ниски цени видин , Секци за хол търново