протектори за матраци

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 64 обяви
20 лв
гр. Асеновград, Пловдив
Не е указана
с. Айдемир, Силистра
30 лв
с. Айдемир, Силистра
15 лв
гр. Свищов, Велико Търново
50 лв
20 лв
399 лв
34,99 лв
гр. Варна, Чаталджа
14 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
236 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
18 лв
гр. Асеновград, Пловдив
74 лв
с. Студена, Перник
80 лв
250 лв
гр. Асеновград, Пловдив
280 лв
гр. Пловдив, Тракия
20 лв
гр. София

Матраците са едно от най-скъпите съоръжения в една средностатистическа спалня. Дори и най-елементарните модели струват много, а в същото време са доста уязвими. Ако по невнимание разсипем течност, храна или пък памперсите на бебето пропуснат, тогава може да стане доста неприятно.

Какво е протектор за матрак

Протекторът за матрак е тънка водоустойчива покривка, която се прикрепва към повърхността на матрака за да го предпазва. Това защитава не само от непредвидими инциденти, но и от съвсем обикновени неща, като изпотяването докато сме в леглото през горещите летни месеци.

Какво трябва да знаем преди покупка

Преди да предприемете покупката, разберете какво се предлага на пазара, тъй като действително изборът е доста голям. Според цените, вие можете да намерите еднолицеви или двулицеви приспособления. Макар да не са скъпи, традиционни протекторите могат да бъдат намерени онлайн на по-ниски цени.

Какво ще открием в Bazar.bg

Сред хилядите обяви на Bazar.bg ще намерите всичко, което ви е необходимо, независимо от предпочитанията и бюджета. Тук ще намерите:

  • предложения от различни търговци;
  • периодични промоции;
  • разнообразие от размери;
  • най-различни марки и модели.
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Протектори за матраци в гр. София Обяви за Протектори за матраци в гр. Пловдив Обяви за Протектори за матраци в гр. Велико Търново Обяви за Протектори за матраци в гр. Варна Обяви за Протектори за матраци в гр. Асеновград Обяви за Протектори за матраци в гр. Поморие Обяви за Протектори за матраци в гр. Ямбол
Подобни предложения: Матрак втора ръка пловдив , Пловдив евтини ъглови легла с матрак , Изгидно спалня с матрак