Процесори

Оценка 4.7 от 60 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 107 обяви
Не е указана
гр. Провадия, Варна
12,90 лв
гр. Велико Търново, Център
10 лв
гр. София, Орландовци
50 лв
19 лв
гр. София, Овча купел 2
30 лв
15 лв
Не е указана
115 лв
45 лв
гр. Панагюрище, Пазарджик
40 лв
гр. Пазарджик, Запад
60 лв
гр. Мелник, Благоевград
30 лв
гр. Търговище, Запад 2
250 лв
гр. София, Център
64 лв
15 лв
гр. Велинград, Пазарджик
Не е указана
гр. София, Фондови жилища

Процесори

Ако се нуждаете от нов процесор, който да има висока производителност и да издържа на натоварване, но освен това да не е и твърде скъп, тогава на страниците на Bazar.bg ще намерите десетки обяви, които ви предлага пълнофункционални части втора ръка на цена, която определено ще ви изкуши.

Какво е процесора

Това е една от най-важните части на съвременната компютърна система, като именно той до голям степен определя бързината и качеството на работа. Неговата бързина зависи от тактовата честота, а най-много се натоварва и забавя работата си когато кеш паметта е заета.

Как Bazar.bg помага в избора ни

Bazar.bg ни помага като ни предоставя възможност да намерим тази част втора ръка, което от своя страна може да ни позволи да открием това което търсим на два или три пъти по-ниска цена. Разбира се, разлика в качеството на практика не се усеща, стига закупеният втора употреба процесор да е достатъчно мощен. Предимството да пазарувате от тук са следните:

  • Можете да сравнявате оферти;
  • Можете да купувате на много по-ниска цена;
  • Качеството не се отличава;
  • Пазарувате изцяло онлайн.

 

AMD Intel
1 ядро 2 ядра 4 ядра 6 ядра Други
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Процесори в гр. София Обяви за Процесори в гр. Варна Обяви за Процесори в гр. Пловдив Обяви за Процесори в гр. Стара Загора Обяви за Процесори в гр. Бургас Обяви за Процесори в гр. Шумен Обяви за Процесори в гр. Панагюрище Обяви за Процесори в гр. Русе Обяви за Процесори в гр. Смолян Обяви за Процесори в гр. Велико Търново Обяви за Процесори в гр. Силистра Обяви за Процесори в гр. Добрич Обяви за Процесори в гр. Плевен Обяви за Процесори в гр. Видин Обяви за Процесори в с. Каспичан Обяви за Процесори в гр. Казанлък Обяви за Процесори в гр. Ямбол Обяви за Процесори в гр. Своге Обяви за Процесори в гр. Троян Обяви за Процесори в гр. Търговище Обяви за Процесори в гр. Габрово Обяви за Процесори в гр. Сливен Обяви за Процесори в гр. Димитровград Обяви за Процесори в гр. Благоевград Обяви за Процесори в гр. Мизия Обяви за Процесори в гр. Горна Оряховица Обяви за Процесори в гр. Враца Обяви за Процесори в гр. Попово Обяви за Процесори в гр. Петрич Обяви за Процесори в гр. Дряново Обяви за Процесори в гр. Пазарджик Обяви за Процесори в гр. Асеновград Обяви за Процесори в гр. Елин Пелин Обяви за Процесори в гр. Разград Обяви за Процесори в гр. Лом Обяви за Процесори в с. Белцов
Подобни предложения: Чаши Парти чаши втора употреба, UPS захранвания втора употреба, Дрехи и протектори втора употреба