Ремонти на апартаменти

Намерихме 357 обяви
TOP обява
Не е указана
TOP обява
Не е указана
гр. София, Зона Б-5
TOP обява
Не е указана
TOP обява
Не е указана
гр. София, Зона Б-5
Не е указана
гр. Велико Търново
Не е указана
гр. Добрич
Не е указана
гр. София, Иван Вазов
Не е указана
гр. Варна, ВИНС
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Велико Търново, Картала
Не е указана
гр. Шумен

Искате апартаментът Ви да придобие напълно нов облик? Цялостният ремонт е сериозна стъпка и инвестиция.

Колко излиза ремонтът на апартамент

Няма как да кажем точна, дори и ориентировъчна сума, тъй като вариациите на тема „вътрешен ремонт“ са в изключително широки рамки. Цената му може да се определи като се вземат предвид фактори като:

  • квадратура на апартамента;
  • брой на стаите;
  • брой на бани/тоалетни;
  • възраст на сградата;
  • ще се ремонтират ли: електроинсталация, канализация;
  • какви настилки ще се поставят (паркет, ламиниран паркет, плочки);
  • ще има ли вътрешна изолация;
  • какви мебели ще се монтират.

Откъде е препоръчително да започнете

В началото винаги са разрушителните работи. Махат се старите настилки, отстраняват се мебелите, демонтират се отоплителни уреди. Следва работата по електроинсталацията – променят се места на електроизводи, слагат се нови кабели и т.н.
В мокрите помещения пък първо се сменят тръбите и се обновява ВИК системата.

Защо Bazar.bg е предпочитан сайт за обяви

Без значение дали имате нужда от основен ремонт или само от довършителни дейности, в Базар.бг винаги ще откриете точните майстори и бригади. Селектирайте фирмите за строителни услуги, които работят във Вашия град или област с помощта на нашата търсачка. Може директно да се свържете с тях и да поискате оферта за своя апартамент или къща. Обсъдете цените за труд, разходите за материали, сроковете на изпълнение и последователността на дейностите. Онлайн винаги е по-лесно.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. София Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Варна Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Пловдив Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Русе Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Бургас Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Велико Търново Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Стара Загора Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Добрич Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Кърджали Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Благоевград Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Шумен Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Казанлък Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Плевен Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Габрово Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Враца Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Хасково Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Димитровград Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Търговище Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Ямбол Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Смолян Обяви за Ремонти на апартаменти в гр. Перник
Подобни предложения: Апартаменти под наем враца , Силистра апартаменти , Апартаменти сливен цени