Усилватели, ресивъри, смесителни пултове

Оценка 4.6 от 153 гласа.
Намерихме 10 518 обяви
TOP обява
555 лв
гр. Бургас, Промишлена зона - Лозово
TOP обява
250 лв
гр. София
175 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
TOP обява
250 лв
гр. София
155 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
150 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
200 лв
гр. Пловдив, Център
120 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
200 лв
гр. Велико Търново, Акация
185 лв
гр. Шумен
155 лв
гр. Шумен, Добруджански
115 лв
гр. Шумен, Добруджански
58 лв
гр. Пловдив, Център
110 лв
100 лв
265 лв
185 лв
гр. Видин, Александър Стамболийски

Каква аудио техника ще намерите в раздела

В днешно време има редица устройства за захранване и възпроизвеждане на музика. В онлайн сайта на Bazar.bg ще откриете множество обяви за нови или втора ръка компоненти на добри цени, като:

  • Ресийвър още наречен – плеър, служи на системата да приема, обработва и да предаде музикалната информацията от дадена песен напред по веригата, като тя минава през смесителния пулт, усилвателя и стига до изходната точка наречена – говорител.
  •  Усилвател – той помага, като взема информация от дадения ресийвър и автоматично регулира нужната енергия за захранване на говорителите.
  • Смесителен пулт е устройство, което чрез специални технологии променя и контролира звука посредством от потребителя.

Авто Аудио

Главната разлика между другите озвучителни системи, е че при колите музиката се захранва на много по-ниско напрежение. Само по себе си означава, че всеки един от компонентите за авто аудио ще е специален и предназначен за кола. 

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

В Bazar.bg може да намерите обяви на различни марки и модели. Те могат да са както нови, така и втора ръка на по-достъпни цени. За вашето удобство целият процес се случва онлайн.

 
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Видин Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. София Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Пловдив Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Стара Загора Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Пазарджик Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Шумен Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Сливен Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Варна Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Плевен Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Добрич Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Велинград Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Русе Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Бургас Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Велико Търново Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Димитровград Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Разград Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Търговище Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Враца Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Горна Оряховица Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Хасково Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Троян Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Благоевград Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Габрово Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Казанлък Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Стражица Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Кюстендил Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Перник Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Провадия Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Велики Преслав Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Вълчи дол Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Асеновград Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Исперих Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Монтана Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Свищов Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Долна Оряховица Обяви за Ресийвъри, усилватели, смесителни пултове в гр. Смолян
Подобни предложения: Спални втора ръка асеновград , Ъглови легла втора употреба русе , Легла втора употреба хасково