Зареждане...

Риджбек

Оценка 5 от 2 гласа.
Намерихме 2 обяви
Не е указана
гр. София
Не е указана
гр. София

Какъв характер има породата Риджбек

Риджбекът е много силен, като опърничавостта му може да варира от инат до решителност. Въпреки че вкъщи поведението му е спокойно и уверено, породата трудно се социализира с други непознати хора и животни. Това не е подходяща порода за стопани, които за пръв път ще имат куче. Трябва им опитен стопанин и обучение, като много стриктно трябва да започне отрано, всеки ден.

Какво е специфичното при тези кучета

През вековете породата се е развивала в два основни вида:

  • Тайландски;
  • Родезийски. 

Тайландския вид е много умно и атрактивно куче, като напоследък основно се отглежда като домашен любимец. Известен е със своя добре развит интелект и официално е признат, като национална порода на Тайланд. Родезийски Риджбек е готов за лов по всяко време . При добро обучение Родезийски риджбек е  перфектно ловно куче и дори може да вади дивеч от вода, защото е много добър плувец. 

От къде можем да осиновим

Това става като отиде в развъдник и там избере кучето – щастливец. Развъдник може да откриете и в онлайн на сайтът на Bazar.bg. Индивидите, които можете да осиновите са обезпаразитени, ваксинирани и кастрирани. Изготвят се нужните документи от към страна на развъдника, в който се описва, че е задължен да оказва първа помощ при възникнали проблеми. След това, вие с радост може да си го отведете вкъщи.

Как Bazar.bg помага в избора ни.

В раздела на Bazar.bg може лесно да откриете обяви на страхотни цени. На онлайн сайта по всяко време може да филтриране обявите по цена, вид и местонахождение, а съвременните системи, които осигуряват условия за онлайн пазаруване, правят поръчката мигновено да бъде обработена и пратена към вашия адрес. 

Обяви от “Кучета”
160 лв
с. Попинци, Пазарджик
9 лв
гр. Стара Загора
TOP обява
1 300 лв
гр. Пловдив
100 лв
гр. Дупница, Кюстендил
10 лв
гр. Каспичан, Шумен
20 лв
гр. Каспичан, Шумен
200 лв
гр. Асеновград, Пловдив
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Подобни предложения: Мицубиси Аутлендер Цена , Лодка Нептун Цена , Лодка Бриг 330 Цена