Стикове за селфи

Оценка 4.6 от 63 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 672 обяви
TOP обява
29,90 лв
гр. Пловдив
10 лв
гр. Севлиево, Габрово
10 лв
гр. София, Драгалевци
10 лв
гр. Велико Търново, Варуша
8 лв
гр. Пловдив
10 лв
гр. София
7 лв
гр. Пловдив, Южен

Селфи стиковете са сравнително ново приспособление, което се появи на пазара едва напоследък. В началото много от потребителите ги приеха с известни резерви, очаквайки те бързо да изчезнат, както са се и появили. Оказа се обаче, че тези креативни нововъведения могат да са изключително полезни и удобни, особено когато посещаваме вълнуващи и интересни места.

Как да използваме селфи стик

Ако се чудите какъв е принципът на работа на това приспособление, то трябва да знаете, че той съвсем не е сложен. Просто трябва да се прикрепи към стика камера или мобилен телефон и вече сте готови за действие.

Приложението му може да е наистина безценно когато пътувате с любимите си хора и желаете да запечатате този момент заедно, но не желаете или нямате възможност да ангажирате случайно други хора за да ви помогнат с това.

Защо да изберем Bazar.bg

Ако си търсите селфи стик на добри цени и сте решили да направите покупката онлайн, Bazar.bg ще ви предложи онова, от което се нуждаете. Тук ще намерите безкрайно много обяви, които предлагат отлично качество на невероятни цени. Bazar.bg ви позволява:

  • да пазарувате бързо;
  • да намерите най-добрите цени;
  • да сравните различни продукти;
  • да изберете дизайн, който най-много ви допада.
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. София Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Варна Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Пловдив Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Русе Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Стара Загора Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Бургас Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Хасково Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Велико Търново Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Плевен Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Шумен Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Ямбол Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Пазарджик Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Мизия Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Монтана Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Враца Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Димитровград Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Казанлък Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Видин Обяви за Селфи стикове, аксесоари в с. Жинзифово Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Самоков Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Силистра Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Ихтиман Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Свищов Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Благоевград Обяви за Селфи стикове, аксесоари в к.к. Слънчев бряг Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Аксаково Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Асеновград Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Габрово Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Дупница Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Добрич Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Кърджали Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Перник Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Девин Обяви за Селфи стикове, аксесоари в гр. Сливен
Подобни предложения: Цени на парктроници с камера , Цени на дронове с камера , 3д очила за смартфон