Шивашки услуги

Намерихме 170 обяви
0,79 лв
гр. Стара Загора, Център
Не е указана
гр. Бургас, Център
Не е указана
гр. Пловдив, Въстанически
90 лв
Не е указана
гр. Варна
Не е указана
гр. Търговище, Боровец
Не е указана
гр. Нова Загора, Сливен
75 лв
гр. Шумен, Пазара
Не е указана
гр. София, Мусагеница
1,50 лв
Не е указана
65 лв
гр. Видин
0,50 лв
Не е указана
Не е указана
гр. Бургас, Възраждане
Не е указана
Не е указана
32 лв
гр. Русе, Здравец
Не е указана

Как да изберете шивашки услуги

Нужна ви е дреха, която да приляга точно на вашите извивки и да следва вашия вкус? Или пък тапицерия точно за вашия диван? Или имате любима рокля, която се нуждае от поправка? Какъвто и да е случаят, сте на правилното място!

Какво са шивашките услуги

Няма как да си добър шивач, без сръчност и талант. Но няма как и да разчиташ само на тях. Истински добрите резултати се постигат, когато комбинираш тези качества с придобити с много работа умения. Качествените специалисти прилагат различни техники и подходи в работата си и могат да постигнат отлични резултати при разностранни предизвикателства.

Какви услуги ще откриете в Bazar.bg

  • Кройка;
  • Шиене на дрехи;
  • Шиене на домашен текстил;
  • Поправки на дрехи;
  • Ръчно и машинно плетиво;
  • Изработване на комплекти за кръщене;
  • Везане;
  • Бродерия на гоблени.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Стотици занаятчии избират нашата онлайн платформа, за да представят шивашките услуги, които предлагат. Разгледайте възможностите, офертите и цените. При допълнителни въпроси, възползвайте се от опцията за директен контакт с потребителят, публикувал обявата. Bazar.bg е перфектното място за добра сделка!

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Шивашки услуги в гр. София Обяви за Шивашки услуги в гр. Пловдив Обяви за Шивашки услуги в гр. Варна Обяви за Шивашки услуги в гр. Плевен Обяви за Шивашки услуги в гр. Бургас Обяви за Шивашки услуги в гр. Сливен Обяви за Шивашки услуги в гр. Стара Загора Обяви за Шивашки услуги в гр. Ямбол Обяви за Шивашки услуги в гр. Смолян Обяви за Шивашки услуги в гр. Велико Търново Обяви за Шивашки услуги в гр. Русе Обяви за Шивашки услуги в гр. Козлодуй Обяви за Шивашки услуги в гр. Костинброд Обяви за Шивашки услуги в гр. Шумен Обяви за Шивашки услуги в гр. Карлово Обяви за Шивашки услуги в гр. Монтана
Подобни предложения: Ушити гоблени за продажба , Гоблен велико търново , Втора употреба гардероби софия