Зареждане...

Шпаньоли

Оценка 4.6 от 98 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 15 обяви
150 лв
гр. Две могили, Русе
111 лв
330 лв
250 лв
гр. Опака, Търговище
150 лв
гр. Харманли, Хасково
650 лв
с. Тича, Сливен
Не е указана
гр. Търговище, Въбел
700 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
600 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
600 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
Не е указана
150 лв
гр. Разград
Не е указана
гр. Русе, Възраждане
140 лв
гр. Велики Преслав, Шумен

Кучетата от породата Шпаньол са ловджийски, а произходът им е испански. Днес те са популярни в САЩ, Франция и Англия. Колко вида обаче съществуват и каква е разликата в отглеждането им? Защо да направите своя избор посредством безплатните онлайн обяви в Bazar.bg?

Какви са видовете кучета от порода Шпаньол

У нас най-разпространени са два вида:

  • спрингер - той е с дълга чуплива козина и кафяво-бяла разцветка. Ушите са му дълги, а теглото му достига до 25 кг;
  • бретон - той е по-късокосмест и петнист. Отличен приятел е във всеки дом и в лова се използва за гонене на птици. Теглото му достига до 15 кг.

Спрингер и бретон шпаньола са кучета, които е препоръчително да се отглеждат на широко място, където да могат да се движат и да тичат. 

Има ли разлика в отглеждането им

Радикални разлики в отглеждането на двата вида кучета няма, освен, че Спрингер Шпаньолът не бива да се къпе повече от 3 или максимум 4 пъти в годината, докато Бретон породата може да се къпе и до 5-6 пъти. Това е наложително поради наличието на защитен слой на козината, който ще се наруши при по-чести хигиенни процедури.

Как Bazar.bg помага да си намерим домашен любимец

Поради голямата популярност на онлайн платформата ни, много българи публикуват обявите си при нас, така че със сигурност имате възможност да намерите своя четириног приятел от любимата порода и то на изгодни цени. Нужно е просто да посетите съответната категория и да направите своя избор.

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Шпаньоли в гр. София
Подобни предложения: Обяви за бретон шпаньол , Обяви Аксаково днес, Домашен текстил втора употреба