Сиамски котки

Оценка 4.5 от 227 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 8 обяви
Не е указана
гр. Варна
100 лв
гр. Варна, Кайсиева градина
220 лв
гр. Варна, Център
Не е указана
с. Соволяно, Кюстендил
160 лв
с. Свирково, Хасково
Не е указана
150 лв

Още една изключително красива домашна котка е сиамската. Защо е наричана кралска и какви са чертите на нейния характер? Дали да я вземем от развъдник и колко е животът й? Как обявите на онлайн платформата Bazar.bg ще ни помогнат?

Какъв е произходът на сиамските котки

Според някои предания, тя е потомък на свещени представители от храмовете в Сиам, който е днешен Тайланд, а животът й е около 15 години. За да имате такъв кралски представител, в онлайн платформата за безплатни обяви Bazar.bg имаме предложения, които трябва да разгледате.

Какви са особеностите на характера им

Въпреки своята доброта и игривост, кралската сиамска котка има звучно мяукане. Тези животни обаче са с приемлив характер и няма да стъжнят живота Ви: 

  • интелигентни и игриви;
  • любопитни;
  • невероятна паметливост и отмъстителност.

От къде бихме могли да закупим такава котка

Нашата онлайн платформа за безплатни обяви Bazar.bg работи 24/7, така че бихте могли да си поръчате своята сиамка във вид на бебе или като пораснало животно на невероятна цена от развъдник или от частно лице.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото при нас има достатъчно предложения, които да разгледате. Също, ние осигуряваме лесен контакт с търговеца и дори Вие самите можете да станете такъв със собствен магазин. Възползавйте се!

Обяви от “Котки”
400 лв
16 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона А
Подарявам
гр. Елхово, Ямбол
TOP обява
350 лв
гр. София, Западен парк
Не е указана
гр. Варна
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Сиамска в гр. Силистра Обяви за Сиамска в гр. Варна
Подобни предложения: Продавам легло русе , Продавам четирикрилен гардероб пловдив , Продавам бюро в шумен