Телефони Siemens

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 125 обяви
5 лв
гр. Бургас
10 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
10 лв
гр. София, Център
50 лв
гр. Бургас, Лазур
Не е указана
19 лв
гр. София, Левски В
25 лв
гр. Търговище
Не е указана
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
25 лв
гр. Варна, ЗК Тракия
15 лв
гр. Стара Загора
60 лв
Не е указана
гр. Варна, Централна поща
16 лв
гр. Бургас
19 лв
гр. Русе, Родина 1
25 лв
гр. София
30 лв
гр. София, Княжево
15 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
1 199 лв
гр. Велико Търново
10 лв
гр. София, Левски В
17 лв
гр. София, Левски В
10 лв
гр. София, Зона Б-5-3
10 лв
гр. Плевен

За някои хора смартфоните са прекалено сложно устроени. Безкрайните менюта, множеството настройки и сложните опции често ни затормозяват повече, отколкото ни помагат. За тези от вас, които нямат нужда от камера, тъчскрийн, голям капацитет на паметта или бърза интернет свързаност, предложенията на Siemens биха отговорили на очакванията.

Какви са предимствата на телефоните Siemens

Контрастно на днешните смартфони, начинът по който телефоните на Siemens са устроени, е доста опростен - отсъстват големите чупливи тъчскрийн екрани, сложните операционни системи и големите размери. Предложенията на Сименс са компактни, с малки, но четливи екрани и реални копчета. Това е от полза за по-възрастните хора, които не могат да оперират със сложните команди на смартфоните, но все пак се нуждаят от устройство, чрез което да контактуват със своите близки.

Какво разнообразие се предлага

Телефоните на Siemens идват в различни форми и размери, характерно за тях е отсъствието на сензорен дисплей. Моделите се различават по:

  • конструкция - в зависимост от материалите те биват пластмасови или метални;
  • големина - предлагат се както по-компактни, така и по-обемисти устройства;
  • екран - те могат да бъдат с цветни или безцветни екрани.

Защо да изберем Bazar.bg

В онлайн платформата Bazar.bg се намират актуални обяви за нови и втора употреба продукти на Сименс. Разгледай, сравни и избери своя нов телефон!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Siemens в гр. София Обяви за Siemens в гр. Пловдив Обяви за Siemens в гр. Варна Обяви за Siemens в гр. Бургас Обяви за Siemens в гр. Разград Обяви за Siemens в гр. Русе Обяви за Siemens в гр. Търговище Обяви за Siemens в гр. Хасково Обяви за Siemens в гр. Стара Загора Обяви за Siemens в гр. Плевен
Подобни предложения: Пластмасови столове перник , Пластмасови столове и маси враца , Пластмасови маси стара загора