Зареждане...

Синтезатори

Оценка 4.7 от 107 гласа.
Намерихме 360 обяви
600 лв
гр. Пловдив
101 лв
110 лв
900 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
900 лв
Не е указана
гр. София, Изток
400 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
140 лв
гр. Нови пазар, Шумен
165 лв
90 лв
гр. Хасково, Център
370 лв
гр. Добрич

Как да изберем синтезатор?

Той е един от най-универсалните инструменти. Дава почти безкрайни възможности на професионалистите и същевременно е достатъчно компактен и удобен за усъвършенстване на уменията на любителите. Иска ли ви се да имате свой синтезатор?

Как да го изберем

Преди да се насочите към преглеждане на обяви, трябва да сте наясно както с това за какъв стил музика ви трябва инструментът, така и с бюджета, с който разполагате.

  • За първи стъпки. Имайте предвид, че най-ниският клас предложения не могат да се похвалят със съвсем изчистен звук и клавишите понякога не са достатъчно чувствителни. Но все пак, ако го избирате  за първите стъпки в музиката на детето си, може да се спрете и на по-евтин вариант. Проверете дали разполага с полезната функция за обучение.
  • Синтез на звука. Методът, по който се осъществява той може да бъде аналогов, вълнов или FM, а може и да е комбинация от трите.
  • Октави. Начинаещите обикновено използват до 5 октави.
  • Още функции: памет, акомпанимент, възможност за брой гласове и др.

Какви видове ще открием в раздела

Качествените предложения на страниците ни са многобройни:

  • Нови синтезатори в гаранция;
  • Инструменти втора ръка в добро състояние;
  • Марки: Korg, Yamaha, Casio, Kawai, Roland и други.

Защо да го закупим от Bazar.bg

Когато говорим за музика, качеството е важно. На нашите страници ще откриете разнообразни видове, както за начинаещите, така и за професионалистите. Цените са без конкуренция, а вариациите са стотици. Можете да избирате според функциите, марката, модела, големината, типа звукоизвличане, че дори и по цвят. Прегледайте офертите и набележете най-подходящите в „любими“. Музикалният свят ви очаква на няколко обяви разстояние!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Синтезатори в гр. София Обяви за Синтезатори в гр. Видин Обяви за Синтезатори в гр. Варна Обяви за Синтезатори в гр. Пловдив Обяви за Синтезатори в гр. Велико Търново Обяви за Синтезатори в гр. Стара Загора Обяви за Синтезатори в гр. Суворово Обяви за Синтезатори в гр. Бургас Обяви за Синтезатори в гр. Сливен Обяви за Синтезатори в гр. Търговище Обяви за Синтезатори в гр. Русе Обяви за Синтезатори в гр. Попово Обяви за Синтезатори в гр. Димитровград Обяви за Синтезатори в гр. Асеновград Обяви за Синтезатори в гр. Бяла Слатина Обяви за Синтезатори в гр. Шумен Обяви за Синтезатори в гр. Хасково Обяви за Синтезатори в гр. Балчик Обяви за Синтезатори в гр. Карлово Обяви за Синтезатори в гр. Сандански Обяви за Синтезатори в гр. Ловеч Обяви за Синтезатори в гр. Добрич Обяви за Синтезатори в гр. Ямбол Обяви за Синтезатори в гр. Нови пазар Обяви за Синтезатори в гр. Монтана
Подобни предложения: Втора употреба Бебешки космонавти, Чопъри и пасатори втора ръка, Саксии Керамични втора ръка