Складове

Оценка 4.5 от 93 гласа.
Намерихме 3 410 обяви
TOP обява
2 160 €
TOP обява
1 235 000 €
TOP обява
1 750 лв
4 лв
гр. София, Негован
229 000 €
2 016 €
2,60 лв
Не е указана
гр. Варна, Западна промишлена зона
Не е указана
1 620 лв
Не е указана
гр. Варна, Островна промишлена зона
169 000 €
гр. Варна, Западна промишлена зона
Не е указана
гр. Пазарджик, Промишлена зона
2 500 лв
74 500 €
34 000 €
гр. Варна, Колхозен пазар

Защо е нужен склад на бизнеса ви

Колкото повече се развивате, толкова по-сериозно е значението на помещенията за съхранение на стока. Вие на такъв етап ли сте?

Защо са подходящи за дългосрочна печалба

Покупка или наем на подобно място означава сериозна инвестиция. Смисълът на този разход обаче е, че колкото по-голяма наличност съхранявате, толкова по-ниска ви излиза себестойността на единична бройка продукт. Което прави крайната печалба по-висока. Можете да се заредите на едро с големи количества и да планирате в дългосрочен план.

Какви стоки можем да съхраняваме

Някои помещения са с размерите на стая, други се простират върху стотици квадратни метри. Вие преценявате размера според мащаба на бизнеса, според типа и количеството на стоките:

 • техника;
 • дрехи;
 • храна (ако продуктите са малотрайни - в хладилници);
 • строителни материали;
 • стоки за бита;
 • спортни артикули и др.

Каква търговия можем да управляваме

Подобни места са необходими както в производството, така и в търговията. В някои от тях директно се осъществява търговска дейност на едро и/или дребно, а други са предназначени само за съхранение и пласмент.

В зависимост от предназначението, има:

 • главни;
 • буферни;
 • разпределителни;
 • производствени;
 • дистрибуторски.

За оптималното им функциониране са нужни отлични организационни умения и използване на съответните компютърни складови програми. Само така бихте могли винаги да сте наясно с наличностите и спецификите на всеки артикул.

Защо да изберем Bazar.bg

В нашата онлайн платформа ще откриете отлични помещения, подходящи за разнообразна дейност. Може да сортирате обявите по град, цена, наем, продажба, размер, ключова дума и други. Има изобилие от снимки, за да добиете максимално точна представа за условията. Важно е да изберете най-практичните решения за максимални резултати. Вашият бизнес заслужава тази стъпка.

Обяви за Aпартаменти Обяви за Стаи под наем Обяви за Къщи, вили Обяви за Парцели, земя Обяви за Бизнес имоти Обяви за Гаражи и паркоместа Обяви за Съквартиранти
Обяви за Складове в гр. София Обяви за Складове в гр. Пловдив Обяви за Складове в гр. Стара Загора Обяви за Складове в гр. Плевен Обяви за Складове в гр. Варна Обяви за Складове в гр. Велико Търново Обяви за Складове в гр. Русе Обяви за Складове в гр. Шумен Обяви за Складове в гр. Бургас Обяви за Складове в гр. Хасково Обяви за Складове в гр. Габрово Обяви за Складове в гр. Враца Обяви за Складове в гр. Пазарджик Обяви за Складове в с. Казичене Обяви за Складове в гр. Горна Оряховица Обяви за Складове в гр. Божурище Обяви за Складове в гр. Кърджали Обяви за Складове в гр. Добрич Обяви за Складове в гр. Асеновград Обяви за Складове в гр. Перник Обяви за Складове в с. Лозен Обяви за Складове в с. Световрачене Обяви за Складове в с. Мировяне Обяви за Складове в гр. Костинброд Обяви за Складове в гр. Благоевград Обяви за Складове в с. Труд Обяви за Складове в гр. Нови Искър Обяви за Складове в гр. Сандански Обяви за Складове в с. Локорско Обяви за Складове в гр. Видин Обяви за Складове в с. Чепинци Обяви за Складове в гр. Търговище Обяви за Складове в гр. Елин Пелин Обяви за Складове в гр. Монтана Обяви за Складове в гр. Ловеч Обяви за Складове в с. Леденик
Подобни предложения: Строителни материали втора ръка бургас , Строителни материали втора ръка шуменско , Компютърни бюра и столове шумен