Слушалки и handsfree

Оценка 4.5 от 177 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 593 обяви
TOP обява
8 лв
гр. Карлово, Пловдив
TOP обява
8 лв
гр. Карлово, Пловдив
TOP обява
8 лв
гр. Карлово, Пловдив
12 лв
гр. Русе
150 лв
20 лв
гр. София
TOP обява
29,90 лв
9,99 лв
гр. София, Студентски град
13,90 лв
14,90 лв
40 лв
20 лв
20 лв
3,50 лв
гр. Сливен, Център

Handsfree безжични слушалки – защо са важни?

Те не са просто аксесоар, а необходимост. Ако сте от хората, които постоянно са в движение и често водят дълги разговори по телефона, задължително трябва да използвате слушалки „свободни ръце“.

Защо са важни

Ако сте шофьор, те не са важни, а задължителни. Ако се налага да водите разговори, докато сте зад волана, можете да избегнете глоба, само ако ползвате това удобно допълнение към мобилното устройство.

Този аксесоар е незаменим за много професии, които са свързани с целодневни телефонни разговори.

Слушалките са полезна опция и при неформалната всекидневна комуникация. Доказан факт е, че е препоръчително телефонът, който излъчва микро вълни, да бъде по-далеч от мозъка ни. Така че, ако говорите продължително, hands free устройството ви спестява лъчението от допрения директно до главата апарат.

Веднъж изградили си навика да говорите със свободни ръце, това със сигурност ще се превърне в предпочитания ви начин на водене на разговор.

Как да изберем слушалки

  • дизайн – той има не само естетическо, но и функционално значение. Устройството трябва да стои стабилно и да е удобно. Ако носите очила, предвидете и това;
  • звук – качеството му е съществено. Най-добрите модели имат повече от един микрофон и са оборудвани с технология, неутрализираща излишния шум;
  • батерия – ако става дума за безжичен модел, важно е колко време ще можете да го ползвате без презареждане. Ако работата ви е свързана с непрестанни обаждания, потърсете разновидност, чиято батерия може да понесе 8 часа в режим на разговор.

Какви видове ще открием в раздела

  • с кабел;
  • безжични (Bluetooth);
  • тип „тапи“;
  • големи с твърда рамка;
  • цветни.

В Bazar.bg са събрани напълно нови и малко употребявани модели за всеки вкус и всеки бюджет. Много от предложенията са на изключително атрактивни цени. Прегледайте обявите. Идеалната находка, която търсите, може би е качена на страниците ни току що!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Слушалки, hands-free в гр. София Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Пловдив Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Варна Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Стара Загора Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Бургас Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Търговище Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Плевен Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Русе Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Девин Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Велико Търново Обяви за Слушалки, hands-free в к.к. Слънчев бряг Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Хасково Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Шумен Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Кърджали Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Казанлък Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Враца Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Добрич Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Благоевград Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Пазарджик Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Ямбол Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Видин Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Сливен Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Димитровград Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Смолян Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Нова Загора Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Карлово Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Ихтиман Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Монтана Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Трявна Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Дупница Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Асеновград Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Перник Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Горна Оряховица Обяви за Слушалки, hands-free Извън страната Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Габрово Обяви за Слушалки, hands-free в гр. Костенец
Подобни предложения: Таблети със СИМ карта за разговори , Цени на виртуални очила , Продавам микрофон софия