Зареждане...

Телефони Sony Ericsson

Оценка 4.7 от 72 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 662 обяви
10 лв
гр. Бургас
39 лв
гр. Стара Загора
50 лв
гр. София
5 лв
гр. Пловдив
20 лв
гр. Бургас
5 лв
с. Айдемир, Силистра
60 лв
гр. София, Манастирски ливади
35 лв
гр. София, Младост 1
20 лв
гр. Плевен, Идеален център
15 лв
гр. Плевен
140 лв
гр. София
60 лв
гр. Варна, Автогара
60 лв
гр. Варна, Централна поща
30 лв
гр. Бургас
Не е указана
гр. София
24 лв
гр. Велико Търново
90 лв
200 лв

Защо да изберем телефони Sony Ericsson

Фенове ли сте на тази култова марка мобилни телефони? Те заслужиха популярността си още по времето, когато ограничен брой марки предлагаха продуктите си на пазара. И го направиха по най-категоричния начин – с високо качество.

Малко повече за Sony Ericsson

Марката е основана в Токио през 2001 година като съвместно предприятие между японската Sony и един от шведските лидери в мобилните комуникации Ericsson. Компанията достига връх на продажбите си през 2007 година, когато тя държи 9% от общия световен пазар на клетъчни телефони, като с това застава на четвърто място сред производителите по света. През 2008 г. именно това е марката, която първа пуска на пазара телефон с 8,1-пикселова камера.

През 2012 технологичният гигант Сони купува дяла на Ериксон и придобива пълен контрол над предприятието. Логото също е сменено, а през 2013 се появява серията Sony Xperia с операционна система Android.

Какви модели на Sony Ericsson ще откриете в раздела

В Базар.бг знаем, че почитателите на качествената техника държат на любимите си марки и модели, така че за ваше удобство отделихме в самостоятелна секция продуктите на марката. Тук може да откриете:

  • смартфони с Андроид;
  • телефони с клавиатура;
  • модели на Ericsson от преди обединението с японския бранд;
  • модели с капаче;
  • нови предложение;
  • модели втора ръка отлично запазени и работещи;
  • GSM-и части;
  • колекционерски оферти.

Защо да изберем Bazar.bg

Когато говорим за техника, трудно е да се открият оферти, които са едновременно с високо качество и достъпна цена. Точно тази комбинация обаче е отличителна черта на нашите обяви. Стотици предложения – нови и втора употреба търсят своите нови собственици. Може би и вашият бъдещ телефон е там?

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Sony Ericsson в гр. София Обяви за Sony Ericsson в гр. Русе Обяви за Sony Ericsson в гр. Варна Обяви за Sony Ericsson в гр. Пловдив Обяви за Sony Ericsson в гр. Стара Загора Обяви за Sony Ericsson в гр. Бургас Обяви за Sony Ericsson в гр. Плевен Обяви за Sony Ericsson в гр. Търговище Обяви за Sony Ericsson в гр. Видин Обяви за Sony Ericsson в гр. Разград Обяви за Sony Ericsson в гр. Велико Търново Обяви за Sony Ericsson в гр. Сливен Обяви за Sony Ericsson в гр. Добрич Обяви за Sony Ericsson в гр. Шумен Обяви за Sony Ericsson в гр. Враца Обяви за Sony Ericsson в с. Плодовитово Обяви за Sony Ericsson в гр. Монтана
Подобни предложения: Търся работа за шофьор на автовоз , Спални бг хасково , Продажби на ушити гоблени