спално бельо

Оценка 4.6 от 127 гласа.
Намерихме 1 743 обяви
38 лв
35 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
41 лв
гр. София, Студентски град
TOP обява
11 лв
TOP обява
23 лв
гр. Пловдив, Тракия

На всички хора се налага от време на време да подновяват чаршафи, калъфки и пликове. За да бъдем в добро здраве, ние трябва да ги перем често и на висока температура, а това износва тъканите.

Какво спално бельо да изберем

При избирането на спално бельо нашето решение зависи в голяма степен от това какви са нашите лични предпочитания. За един е важно то да бъде луксозно, а цените не са от значение.

За друг е по-важна материята и усещането, което носи спалното бельо на своя ползвател. Ако се налага да избирате, най-добре се съобразете със следните параметри:

  • размерите да съответстват на леглото;
  • материята да е естествена;
  • да се използват по-малко оцветители;
  • да се избягват съмнителни производители.

Кои материи са най-подходящи

Най-предпочитаните материи са лен и памук, като някои хора отдават особено големи предпочитания и на сатена. Той е особено атрактивен избор през топлите летни месеци, когато тази хлъзгава материя предлага чувство за свежест и хлад.

Какво ще открием в Bazar.bg.

Пазаруването онлайн се предпочита от мнозина, а мястото с най-голям брой обяви е Bazar.bg. Тук ще намерите спално бельо от европейски и световни производители. Цените са изключителни, като се намаляват допълнително в резултат на големите промоции и отстъпки.

Единични спални комплекти Двойни спални комплекти Чаршафи с ластик Горни чаршафи Долни чаршафи Калъфки за възглавници Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Спално бельо в гр. София Обяви за Спално бельо в гр. Пловдив Обяви за Спално бельо в гр. Хасково Обяви за Спално бельо в гр. Варна Обяви за Спално бельо в гр. Бургас Обяви за Спално бельо в гр. Русе Обяви за Спално бельо в гр. Велико Търново Обяви за Спално бельо в гр. Козлодуй Обяви за Спално бельо в гр. Димитровград Обяви за Спално бельо в гр. Стара Загора Обяви за Спално бельо в гр. Асеновград Обяви за Спално бельо в гр. Плевен Обяви за Спално бельо в гр. Перник Обяви за Спално бельо в гр. Белослав Обяви за Спално бельо в гр. Казанлък Обяви за Спално бельо в гр. Враца Обяви за Спално бельо в гр. Сливен Обяви за Спално бельо в гр. Шумен Обяви за Спално бельо в гр. Монтана Обяви за Спално бельо в гр. Ямбол Обяви за Спално бельо в гр. Габрово Обяви за Спално бельо в гр. Пазарджик Обяви за Спално бельо в гр. Ловеч Обяви за Спално бельо в гр. Кърджали Обяви за Спално бельо в гр. Благоевград Обяви за Спално бельо в гр. Трявна Обяви за Спално бельо в гр. Поморие Обяви за Спално бельо в гр. Берковица Обяви за Спално бельо в гр. Горна Оряховица Обяви за Спално бельо в с. Лозен Обяви за Спално бельо в гр. Видин Обяви за Спално бельо в гр. Разград Обяви за Спално бельо в гр. Мездра Обяви за Спално бельо в гр. Айтос Обяви за Спално бельо в гр. Гоце Делчев Обяви за Спално бельо в гр. Търговище
Подобни предложения: Спално обзавеждане втора ръка в плевен , Легло втора ръка варна , Спално обзавеждане трявна