Спортни колички

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 334 обяви
15 лв
гр. София, Център
10 лв
20 лв
гр. София
25 лв
гр. Хасково
150 лв
гр. Велико Търново
8 лв
гр. Варна
35 лв
гр. София, Овча купел 2
6 лв
гр. Варна
8 лв
гр. Козлодуй, Враца
15 лв
35 лв
гр. Варна, Левски
12 лв
гр. Варна
15 лв
40 лв
43,99 лв
гр. Дупница, Кюстендил
50 лв
гр. Димитровград, Хасково

Те са истинска мания за почти всяко момченце, че и за много от момичетата. Трябват ли Ви нови модели колички за да попълните колекцията?

Какво представляват колекционерските колички

Колекционерските спортни колички са умалени модели коли. Те са точни копия, изработени от метал и са изключително издръжливи. Размерите им варират според мащаба на умалението. Може да ги срещнете в мащаби от 1:64 (с дължина около 7 см) през 1:43 и 1:24 до 1:18 (с дължина приблизително 25 см). Сред производителите на колекционерски спортни модели са Maisto, Matchbox и други.

Какви марки и спортни колекционерски модели ще открием

  • BMW;
  • Ferrari;
  • Mercedes;
  • Audi;
  • Ford;
  • Skoda и др.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Ако Вашето дете е фен на спортните колички, със сигурност се опитва да направи колкото може по-голяма колекция от тях. Без значение дали от нея липсва някой модел на Мерцедес, Ферари или Ауди, в каталога на Bazar.bg ще откриете най-разнообразни предложения. Видовете на макетите са безброй: с отварящи врати, състезателни, комби, за сглобяване, с ремаркета или други допълнителни части и т.н.

Разгледайте онлайн обявите в Базар.бг! С нас имате възможност да обогатите колекцията на своето дете изгодно и с неограничен брой макети. Качествените железни коли играчки Ви очакват на отлични цени.

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Спортни колички в гр. София Обяви за Спортни колички в гр. Варна Обяви за Спортни колички в гр. Пловдив Обяви за Спортни колички в гр. Русе Обяви за Спортни колички в гр. Козлодуй Обяви за Спортни колички в гр. Търговище Обяви за Спортни колички в гр. Дупница Обяви за Спортни колички в гр. Габрово Обяви за Спортни колички в гр. Ямбол Обяви за Спортни колички в с. Поленица Обяви за Спортни колички в гр. Шумен Обяви за Спортни колички в гр. Разград Обяви за Спортни колички в гр. Перник Обяви за Спортни колички в гр. Сливен Обяви за Спортни колички в гр. Стара Загора Обяви за Спортни колички в гр. Бургас Обяви за Спортни колички в гр. Видин
Подобни предложения: Втора употреба инвалидни колички , Кнежа Плюшени играчки, Каспичан електрически играчки