Сребърни обеци

Вид Сребърни
Оценка 4.5 от 75 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 2 371 обяви
39,99 лв
гр. Севлиево, Габрово днес, 00:23
6 лв
гр. София, Борово днес, 00:21
11 лв
гр. Бургас вчера, 22:45
30 лв
гр. София вчера, 21:12
50 лв
гр. София, Иван Вазов вчера, 21:11
Не е указана
гр. Радомир, Перник вчера, 21:03
30 лв
гр. София вчера, 20:21
19 лв
гр. Пловдив вчера, 19:04
19 лв
гр. Пловдив вчера, 19:04
79 лв
гр. София вчера, 18:58
44 лв
гр. София вчера, 18:58
35 лв
гр. София вчера, 18:58
99 лв
гр. София вчера, 18:56
71 лв
гр. София вчера, 18:56
45 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър вчера, 18:29
45 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър вчера, 18:23
60 лв
гр. София, Стрелбище вчера, 17:26
36 лв
гр. София, Стрелбище вчера, 17:26

Сребърните обеци са сред най-предпочитаните, поради тяхната по-ниска цена в сравнение с тази на златото. Какви видове обаче ще срещнем в раздела от онлайн обяви на Bazar.bg и как да направим своя избор? Как се почистват и защо да ги закупим точно от този сайт?

Какви видове сребърни обеци се предлагат

Разновидностите от сребро днес са много, но сред тях предимно се открояват:

 • Големи;
 • Малки;
 • С халки;
 • Висящи;
 • По ухото;
 • С топчета за деца;
 • С камък цирконий;
 • С перли;
 • Детски;
 • Мъжки;
 • Дамски;
 • С английско закопчаване и т.н.

Как да изберем подходящите за нас

Изборът задължително се прави с оглед формата на лицето. Съществува кръгло, тясно, квадратно, триъгълно и широко лице. Например тези с кръгло лице трябва да заложат на продълговатите сребърни обеци висулки, докато тези с тясното лице, могат да носят всичко друго, без издължените форми. Тези с триъгълно е редно да предпочетат кръглите овални форми и т.н.

Как да ги почистваме

В комбинация с кислорода, сребърните обеци след време потъмняват и се нуждаят от почистване, за да възвърнат първоначалния си блясък. Съществуват различни методи за това, но най-разпространеният е с меко парцалче и сода бикарбонат. Просто навлажнявате леко парцала и потапяте връхчето в содата. След почистването, задължително измийте и подсушете накита.

Защо да поръчаме от Bazar.bg

Защото тук ще откриете всички споменати по-горе разновидности, всеки от които в отделни онлайн обяви. Голямата популярност на сайта предлага и широко разнообразие, цени и възможности за правилен избор.

Златни
Сребърни
Кристали Перли Камъни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Обеци в гр. София Обяви за Обеци в гр. Варна Обяви за Обеци в гр. Бургас Обяви за Обеци в гр. Пловдив Обяви за Обеци в гр. Стара Загора Обяви за Обеци в гр. Габрово Обяви за Обеци в гр. Русе Обяви за Обеци в гр. Шумен Обяви за Обеци в гр. Велико Търново Обяви за Обеци в гр. Първомай Обяви за Обеци в гр. Ямбол Обяви за Обеци в гр. Пазарджик Обяви за Обеци в гр. Пещера Обяви за Обеци в гр. Враца Обяви за Обеци в гр. Плевен Обяви за Обеци в гр. Благоевград Обяви за Обеци в гр. Хасково Обяви за Обеци в гр. Банкя Обяви за Обеци в гр. Сливен Обяви за Обеци в гр. Кърджали Обяви за Обеци в гр. Монтана Обяви за Обеци в гр. Добрич Обяви за Обеци в гр. Видин Обяви за Обеци в гр. Силистра Обяви за Обеци в гр. Разград Обяви за Обеци в гр. Елин Пелин Обяви за Обеци в гр. Севлиево Обяви за Обеци в гр. Кюстендил Обяви за Обеци в гр. Павликени Обяви за Обеци в гр. Димитровград Обяви за Обеци в гр. Петрич Обяви за Обеци в гр. Свиленград Обяви за Обеци в гр. Исперих Обяви за Обеци в гр. Перник Обяви за Обеци в гр. Търговище Обяви за Обеци в гр. Горна Оряховица
Подобни предложения: Кръгли маси трапезни ямбол , Кръгли спални цени сливен , Кръгли масички варна