Зареждане...

Стенни часовници

Оценка 4.5 от 71 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 2 726 обяви
80 лв
с. Главиница, Пазарджик
70 лв
гр. Шумен
10 лв
гр. Козлодуй, Враца
120 лв
гр. Велико Търново
25 лв
гр. Варна, Център
450 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
35 лв
гр. Стара Загора
140 лв
120 лв
24 лв
24 лв
24 лв
24 лв

Стенни часовници – какъв да изберем?

Колкото и да свикнем с модерните дигитални удобства, очарованието на стенния часовник няма как да бъде заменено от нито едно друго устройство. Вие оборудвали ли сте дома си с този ключов детайл?

Защо стенният часовник е важен домашен аксесоар

Той е една от вещите, към които най-лесно и най-неусетно се привързваме. Веднъж свикнем ли с него, непрестанно го търсим с поглед. С него сверяваме всеки момент от деня си.

Той е и незаменим елемент от интериорния дизайн. Той може да допълни цялостната картина с дискретното си участие в общата хармония на стаята, а би могъл и да се открои като специфичен акцент. С цвят, с декорации, с материал или с модел – стенният часовник използва различни изразни средства, за да създаде специфично настроение: винтидж, модернизъм, минималистика, средиземноморско, скандинавско, романтика, бохемски шик и т.н.

Какви модели ще открием в обявите на сайта

Обявите в нашия раздел са истинско вдъхновение за вашата фантазия. Сред тях ще откриете модели:

  • в съвременен хай тек стил;
  • винтидж (включително и антикварни);
  • ръчно изработени (с камъни, с декупаж, от керамика и др.);
  • масивни (големи модели, някои от които – свободно стоящи на земята);
  • 3d модели;
  • електронни;
  • за детска стая (с футболни отбори, с анимационни герои);
  • с рамки за снимки;
  • от дърво;
  • в стилистиката на соца и др.

Как да намерим подходящия за нас в Bazar.bg

Понякога започваме търсенето с ясно виждане какъв детайл ни е нужен. Друг път просто разглеждаме предложенията, с надеждата някое от тях да ни привлече и да ни даде нова идея. И двата варианта са приемливи, стига да имате достатъчно време да прегледате добре голямото разнообразие от модели. Можете да конкретизирате търсенето и според цената. Аксесоарът за точно време на вашата стая ви очаква!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Стенни часовници в гр. Пловдив Обяви за Стенни часовници в гр. Русе Обяви за Стенни часовници в гр. Варна Обяви за Стенни часовници в гр. Велико Търново Обяви за Стенни часовници в гр. София Обяви за Стенни часовници в гр. Шумен Обяви за Стенни часовници в гр. Бургас Обяви за Стенни часовници в гр. Смолян Обяви за Стенни часовници в гр. Стара Загора Обяви за Стенни часовници в гр. Видин Обяви за Стенни часовници в гр. Плевен Обяви за Стенни часовници в гр. Димитровград Обяви за Стенни часовници в гр. Габрово Обяви за Стенни часовници в гр. Козлодуй Обяви за Стенни часовници в гр. Ямбол Обяви за Стенни часовници в гр. Монтана Обяви за Стенни часовници в гр. Горна Оряховица Обяви за Стенни часовници в гр. Балчик Обяви за Стенни часовници в гр. Добрич Обяви за Стенни часовници в гр. Силистра Обяви за Стенни часовници в гр. Костенец Обяви за Стенни часовници в гр. Хасково Обяви за Стенни часовници в гр. Пазарджик Обяви за Стенни часовници в с. Кормянско Обяви за Стенни часовници в гр. Кърджали Обяви за Стенни часовници в гр. Враца Обяви за Стенни часовници в гр. Казанлък Обяви за Стенни часовници в гр. Разград Обяви за Стенни часовници в гр. Сливница Обяви за Стенни часовници в гр. Сливен
Подобни предложения: Стенни закачалки добрич втора ръка , Стенни закачалки от дърво троян , Масивни маси в троян