Зареждане...

Детски столчета за хранене

Оценка 5 от 3 гласа.
Намерихме 542 обяви
15 лв
гр. Пловдив, Каменица 1
39 лв
гр. Карнобат, Бургас
20 лв
45 лв
110 лв
65 лв
гр. Пловдив, Гагарин
45 лв
гр. София, Оборище
60 лв
гр. Плевен, Идеален център
40 лв
гр. Стара Загора
39 лв
гр. Велико Търново, Център
Не е указана
гр. Благоевград, Еленово 1
35 лв
80 лв
гр. Гълъбово, Стара Загора
40 лв
гр. Рудозем, Смолян

Повечето родители са изправени пред трудност от това да решат какво столче за хранене да изберат. Днес се предлага много богат избор, като по отношение на цените разликите са драматични.

Между по-скъпите и по-бюджетните решения не винаги има сериозни различия в дизайна, но се намират разминавания по отношение здравината и качеството. Обикновено по-скъпите решения са подходящи ако:

  • планирате да ги ползвате и за второ дете;
  • имате къде да ги съхранявате;
  • разполагате с достатъчно средства;
  • има на кого да ги отстъпите.

До каква възраст се ползват

Това са бебешки аксесоари, които се използват докато детето изпитва необходимост от тях. Ето защо е от значение да се обърне индивидуално внимание. Всеки родител трябва да прецени сам кога на детето му е по-лесно да се храни като възрастните и да спре употребата на това помощно приспособление.  

Какво още можем да открием в Bazar.bg

Bazar.bg предлага най-голямата база от онлайн обяви. Ще имате възможност да откриете различни видове столчета, като някои от тях ще намерите с изключителни отстъпки от 50 до 70%. Този раздел ви предлага възможността да намерите всичко, което се предлага на родния пазар.

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Столчета за хранене в гр. София Обяви за Столчета за хранене в гр. Пловдив Обяви за Столчета за хранене в гр. Варна Обяви за Столчета за хранене в гр. Бургас Обяви за Столчета за хранене в гр. Русе Обяви за Столчета за хранене в гр. Стара Загора Обяви за Столчета за хранене в гр. Плевен Обяви за Столчета за хранене в гр. Велико Търново Обяви за Столчета за хранене в гр. Пазарджик Обяви за Столчета за хранене в гр. Благоевград Обяви за Столчета за хранене в гр. Шумен Обяви за Столчета за хранене в гр. Хасково Обяви за Столчета за хранене в гр. Видин Обяви за Столчета за хранене в гр. Враца Обяви за Столчета за хранене в гр. Ямбол Обяви за Столчета за хранене в гр. Димитровград Обяви за Столчета за хранене в гр. Перник Обяви за Столчета за хранене в гр. Попово Обяви за Столчета за хранене в гр. Монтана Обяви за Столчета за хранене в гр. Кърджали Обяви за Столчета за хранене в гр. Севлиево Обяви за Столчета за хранене в гр. Търговище Обяви за Столчета за хранене в гр. Банкя Обяви за Столчета за хранене в гр. Асеновград Обяви за Столчета за хранене в гр. Сливен Обяви за Столчета за хранене в гр. Силистра Обяви за Столчета за хранене в гр. Ловеч Обяви за Столчета за хранене в гр. Добрич
Подобни предложения: Обяви Котел днес, Обяви Враца днес, Обяви Мадан днес