Столчета за кола и колело

Оценка 4.7 от 56 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 272 обяви
TOP обява
17,50 лв
гр. София, Орландовци
35 лв
20 лв
гр. Елена, Велико Търново
65 лв
гр. Балчик, Добрич
80 лв
80 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
30 лв
гр. Шумен, Тракия
35 лв
12 лв
гр. Варна
40 лв
380 лв
45 лв
гр. Лом, Монтана
35 лв
гр. Нови пазар, Шумен
20 лв
гр. Благоевград, Струмско
TOP обява
17,50 лв
гр. София, Орландовци
37 лв
гр. Сандански, Благоевград
79,99 лв

Изборът на това какво детско столче да купим за колата е малко сложен. Въпреки това, специалистите смятат, че почти няма как да направим грешен избор поради затегнатия контрол на детските стоки.

Изборът зависи от вашите предпочитания и от дизайна, който се вписва най-добре към вашия автомобил. От гледна точка на удобство, трябва да се каже, че всички модели задължително трябва да отговарят на определени критерии за комфорт.

Същото се отнася и за безопасността. Много хора търсят и столчета за колело, което им позволява да се разхождат навън с велосипеда и да практикуват любимия си спорт, без това да ограничава времето прекарано с малкото бебе.  

До кога се използва

Столчетата за кола и колело са предназначени за бебета, но се използват и от малки деца, които все още не са достатъчно зрели за да стоят сами на седалката на превозното средство.

Вие сами трябва да прецените кога е настъпил момент, в който вашето малко момиче или момче е пораснало достатъчно за да се вози без тази допълнителна подкрепа.  

Какви видове ще открием в Bazar.bg

Сред стотиците обяви на Bazar.bg можете да откриете всичко, от което се нуждаете. Тук се предлагат:

  • най-богат избор;
  • периодични промоции;
  • високо качество;
  • европейски и световни производители.
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Столчета за кола и колело в гр. София Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Пловдив Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Варна Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Бургас Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Русе Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Плевен Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Стара Загора Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Сливен Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Велико Търново Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Хасково Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Шумен Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Враца Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Пазарджик Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Силистра Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Благоевград Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Кърджали Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Ямбол Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Разград Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Видин Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Добрич Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Монтана Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Перник Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Габрово Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Казанлък Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Карлово Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Асеновград Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Свищов Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Сандански Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Горна Оряховица Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Смолян Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Ботевград Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Айтос Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Севлиево Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Чирпан Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Самоков Обяви за Столчета за кола и колело в гр. Кюстендил
Подобни предложения: Легла и кошари за бебета , Ергономични раници в други цветове втора ръка, Гоблени втора ръка