Суичове и комутатори

Оценка 4.7 от 62 гласа.
Намерихме 218 обяви
10 лв
гр. Мизия, Враца
15,99 лв
60 лв
25 лв
гр. София, Младост 1
25 лв
гр. София, Център
5 лв
гр. София
400 лв
гр. Велико Търново, Център
12 лв
гр. Бургас
80 лв
с. Каспичан, Шумен
9,99 лв
гр. Пловдив, Сточна гара
40 лв
гр. Пловдив, Въстанически
450 лв
с. Първенец, Пловдив
15 лв
гр. София, Дианабад
50 лв
гр. София, Младост 1А
10 лв
гр. Бургас
22 лв
гр. София, Дървеница
180 лв
гр. София, Център

Разлика между суичове за интернет и рутер

  • Суичът, известен още като комутатор, e устройство, програмирано да избере път за изпращане на данни в дадена локална мрежа. Паметта му се явява връзката между изпращащия източник и компютъра получател. В паметта се запазват мак адресите на приемниците.

Този уред едновременно свързва мрежовите сегменти и управлява обмяната на данни между системите, с цел да избегнат пресичания. Поддържа информационни потоци между различните си фпортове, като данните достигат само до конкретния компютър (конкретните компютри), за който (които) са предназначени.

Той се използва в лан мрежите и най-просто казано разклонява информацията от един лан кабел към компютъра/компютрите.

  • Рутерът, наричан още маршрутизатор, разпределя информационния трафик между мрежите. В паметта му има таблица с IP адреси на други маршрутизаотри. Той избира прекия път до търсения адрес. Рутерът се използва при осъществяване на контакт между локална мрежа и Интернет, както и между различни локални мрежи.

Какви марки ще открием в раздела

Всички добри производители са представени при нас:

  • TP link;
  • Huawei;
  • Netgar;
  • Dell;
  • Cisco;
  • D-link и други.

Защо да изберем Bazar.bg

Добрите попадения не винаги ни очакват в лъскавите огромни магазини. Всъщност най-изгодните находки обикновено откриваме на различни базари и разпродажби. Точно като нашия онлайн Bazar.bg. Потребителите ни всекидневно качват многобройни обяви за продажба на продукти с различни показатели и особености. Ако сте наясно какво устройство точно е нужно на вашата система, лесно ще се ориентирате в предложенията. Цените са без конкуренция.
Нашата онлайн платформа е на ваша страна винаги, когато имате нужда от добра инвестиция и качествен продукт за вашия бизнес. Възползвайте се от неустоимите ни оферти още днес! 

 
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Суичове в гр. София Обяви за Суичове в гр. Пловдив Обяви за Суичове в гр. Варна Обяви за Суичове в гр. Бургас Обяви за Суичове в гр. Русе Обяви за Суичове в гр. Казанлък Обяви за Суичове в гр. Велико Търново Обяви за Суичове в гр. Габрово Обяви за Суичове в гр. Кюстендил Обяви за Суичове в гр. Плевен Обяви за Суичове в гр. Мизия Обяви за Суичове в гр. Смолян
Подобни предложения: Спални втора употреба разпродажби , Разпродажби на градински мебели , Холни маси втора употреба стара загора продажба