сушилници

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 150 обяви
20 лв
гр. София, Света Троица
36,80 лв
30 лв
гр. Пловдив
14,90 лв
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север
5 лв
гр. Варна, Автогара
17,90 лв
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север
11,90 лв
20 лв
25 лв
20 лв
с. Крушовица, Плевен
55 лв
гр. София, Абдовица
8 лв
гр. Бургас, Изгрев
14,99 лв
гр. Ихтиман, София област

Сушилниците са предназначени да ни спестят място при сушенето на дрехи. Как става това и с какво ще са ни полезни? Какво е предлаганото в онлайн обявите на Bazar.bg разнообразие и как да се възползваме от него?

Защо ни трябва сушилник

Той осигурява подходящо място и е предназначен предимно за чинии или за дрехи. Представлява елементарна профилна тръбна метална конструкция, която се сгъва и разгъва, поради което освобождава определено място, когато не се ползва. Също, при нужда от употреба, просто се разгъва с едно дърпане с ръка и готово. Можете също да използвате простор за таван, за тераса или вграден, така че да е максимално удобен и лесно достъпен винаги, когато Ви е необходим. 

Особеното е, че позволява разгръщането на дрехите върху него, така че да могат да изсъхнат за максимално кратко време. Какво обаче е предлаганото разнообразие от сушилници за чинии в онлайн обявите на Bazar.bg?

Какво разнообразие ще открием в сайта

Основно, тук Ви очакват нови и втора ръка сушилници и простори: 

  • Вертикални или хоризонтални за чинии;
  • За тераса или за таван, както и вградени;
  • За мивка с възможност за сгъване;
  • Отцедник за мивка и т.н.

Особеното при избора е, че ако имате малко място в помещението, заложете на вертикален, ако имате достатъчно - вземете хоризонтален.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото само при нас можете да правите избора дали да поръчате нови или втора ръка приспособления за сушене на чинии или дрехи, както и простори, предназначени за таван, за тераса и т.н. Всичко това е възможно, поради голямата популярност на платформата ни и разнообразието от онлайн обяви на най-добри цени.

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Сушилници в гр. София Обяви за Сушилници в гр. Пловдив Обяви за Сушилници в гр. Хасково Обяви за Сушилници в гр. Русе Обяви за Сушилници в гр. Варна Обяви за Сушилници в гр. Тутракан Обяви за Сушилници в гр. Плевен Обяви за Сушилници в гр. Бургас Обяви за Сушилници в гр. Ихтиман
Подобни предложения: Кухненска мивка с шкаф стара загора , Гардероби от чам втора употреба , Гардероби пловдив втора употреба