Сувенири на едро

Намерихме 16 обяви
0,15 лв
0,70 лв
гр. Враца, Дъбника
19 лв
Не е указана
17 лв
с. Батак, Велико Търново
0,75 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
7 лв
с. Труд, Пловдив

Сувенирите на едро се предлагат, за да удовлетворят потребността от много на брой еднакви подаръци, необходими за различни събития. Ето какво ще намерите в платформата за онлайн обяви Bazar.bg.

Кой има нужда от сувенири на едро

Изключително подходящи са за търговци. По-голямо количество еднакви подаръчета са необходими и при организиране на масови събития, като момински и ергенски партита, сватби, кръщенета, рождени дни. Търсени са и от фирми за различни празнични поводи, както и за рекламна цел. 

Какви видове се предлагат 

Сред обявите в тази категория ще откриете китайски и български стоки за различни поводи:

  • коледни - голямо разнообразие от играчки, декорация и аксесоари, подходящи, както подаръци за вашите колеги, близки и приятели, така и за да коледната украса на дома ви; 
  • за кръщене - декоративните сувенири за този повод са изключително сантиментално заредени, защото са свързани с един от най-важните моменти. 
  • магнити - един от най-предпочитаните подаръци за спомен; 
  • рекламни - те ще напомнят на притежателите си за вашата фирма или организация; 
  • керамични - изящните керамични подаръчета са желани и ще допаднат на всекиго.

Как Bazar.bg помагат в избора ни

Ежедневно в сайта се публикуват актуални предложения. Цените, на които ще откриете търсените артикули, са най-добрите на пазара. Всичко това ще ви помогне да изберете най-подходящия вариант. Разгледайте обявите и направете своята онлайн поръчка бързо и лесно!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Сувенири на едро в гр. Бургас Обяви за Сувенири на едро в гр. Сливен
Подобни предложения: Евтини матраци български , Бюра за компютри русе , Цени на прозорци и на pvc дограма град враца