Зареждане...

табакери

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 225 обяви
6 лв
гр. София, Гео Милев
6 лв
гр. Враца, Център
120 лв
4 лв
7 лв
гр. Търговище
10 лв
гр. Русе
15 лв
20 лв
гр. Пловдив
10 лв
16 лв
гр. София
7 лв
гр. Бургас, Славейков
15 лв
гр. Божурище, София област
150 лв
гр. Варна

Защо ни е табакера

Старомодно? Не, стилно! Така изглеждат притежателите на табакера. Ако и вие искате да сте сред тях, попаднали сте на точното място.

Как се използва табакерата

Тя е малка елегантна кутия, която може да се използва за тютюн или за цигари. Моделите за тютюн са били кръгли и днес са по-рядко разпространени, а тези за цигари за правоъгълни, като на двете страни на кутията с ластик или с друго приспособление се придържат цигарите. Някои от най-изящните модели са изработвани от сребро, слонова кост, янтар, дърво и са украсявани с инкрустирани камъни, изображения, релефи.

Целта на тази вещ е да съхранява късовете. За разлика от картонената кутия, при тази няма опасност от смачкване или навлажняване. И цигарите винаги са подредени. И със сигурност избягвате стряскащите снимки по фабричните кутии, демонстриращи вредата от тютюнопушенето.

Някои от съвременните модели са предназначени за електронни цигари.

Подходящи ли са за подаръци

Всъщност, в повечето случаи табакерите се взимат именно за подарък. Те са чудесен избор, тъй като демонстрират класа, усет към детайла, стил, непреходност, високо качество. С жеста на подаръка негласно казвате на този, на когото го поднасяте, че той притежава именно тези качества.

Какви видове ще откриете в раздела Bazar.bg

  • Кожени;
  • Дървени;
  • С антикварна стойност;
  • Алуминиеви в различни цветове;
  • Стоманени;
  • С вградена запалка;
  • Кутии за пури;
  • Калъфи за кутия с цигари.

Без значение дали търсите този аксесоар за себе си или за подарък, отделете няколко минути да огледате обявите. Ще откриете чудесни предложения, изящни изработки, модерни визии и ретро дизайни. И всичко това – на атрактивни цени. Това е раздел за ценители и със сигурност ще намерите сред офертите това, което търсите. Уверете се сами!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Табакери в гр. София Обяви за Табакери в гр. Варна Обяви за Табакери в гр. Бургас Обяви за Табакери в гр. Русе Обяви за Табакери в гр. Велико Търново Обяви за Табакери в гр. Плевен Обяви за Табакери в гр. Пловдив Обяви за Табакери в гр. Видин Обяви за Табакери в гр. Стара Загора Обяви за Табакери в гр. Свищов Обяви за Табакери в гр. Шумен Обяви за Табакери в гр. Ямбол Обяви за Табакери в гр. Разград Обяви за Табакери в гр. Враца Обяви за Табакери в гр. Първомай Обяви за Табакери в гр. Павликени
Подобни предложения: Столове втора ръка варна , Кръгли маси бургас , Секционни шкафове варна