Такъми

Оценка 4.5 от 143 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 5 890 обяви
0,30 лв
20 лв
гр. Самоков, София област
4 900 лв
111 лв
гр. Ямбол
189 лв
3 лв
гр. Бургас
80 лв
7 лв
гр. Харманли, Хасково
29,38 лв
TOP обява
45 лв
гр. Сливен, Даме Груев
Не е указана
гр. Карлово, Пловдив
50 лв
к.к. Слънчев бряг, Бургас
40 лв
гр. Враца, Вежен
42 лв
15 лв
гр. Свищов, Велико Търново
210 лв

Какви такъми са нужни на запаления рибар

Няма как да обясните на човек, който не е фен на риболова, колко ценни са всички тези детайли, представени в този раздел на Bazar.bg. Щом сте тук обаче, за вас всяка от тези принадлежности е от голямо значение. Вижте как да ги купите на най-изгодната възможна цена.

Какво представляват рибарските такъми

Думата идва от турски език и означава комплект, съвкупност. В случая – от принадлежности, използвани в съвременния спортен риболов. Повечето от тях са подходящи както за морски, така и за сладководен риболов.

Какви видове принадлежности има

Без значение дали сте планирали да ловите шаран, кефал, пъстърва или мряна, проверете дали имате всичко това:

 • Поводи;
 • Тежести;
 • Телескоп (с или без водачи);
 • Плувка;
 • Сигнализатори;
 • Влакно (корда);
 • Куки;
 • Вирбел;
 • Блесна;
 • Преси;
 • Воблери;
 • Сонари;
 • Машинка за връзване на куки.

Не забравяйте да се погрижите и за собственото си удобство, осигурявайки си преносим стол, чанта и други аксесоари.

Защо да изберем Bazar.bg

Разнообразието в онлайн базара ни е изключително, а цените – без конкуренция. Директни вносители предлагат при нас нови качествени продукти с минимална надценка, а потребителите ни публикуват оферти втора ръка, които са неустоимо изгодни. Възползвайте се!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Такъми в гр. София Обяви за Такъми в гр. Пловдив Обяви за Такъми в гр. Перник Обяви за Такъми в гр. Бургас Обяви за Такъми в гр. Сандански Обяви за Такъми в гр. Гоце Делчев Обяви за Такъми в гр. Габрово Обяви за Такъми в гр. Свищов Обяви за Такъми в гр. Асеновград Обяви за Такъми в гр. Русе Обяви за Такъми в гр. Варна Обяви за Такъми в гр. Хасково Обяви за Такъми в гр. Велико Търново Обяви за Такъми в гр. Сливен Обяви за Такъми в гр. Добрич Обяви за Такъми в гр. Казанлък Обяви за Такъми в гр. Плевен Обяви за Такъми в гр. Харманли Обяви за Такъми в гр. Карлово Обяви за Такъми в гр. Стара Загора Обяви за Такъми в гр. Враца Обяви за Такъми в гр. Шумен Обяви за Такъми в гр. Силистра Обяви за Такъми в гр. Търговище Обяви за Такъми в гр. Видин Обяви за Такъми в гр. Благоевград Обяви за Такъми в гр. Балчик Обяви за Такъми в гр. Ямбол Обяви за Такъми в гр. Ихтиман Обяви за Такъми в гр. Батак Обяви за Такъми в гр. Пазарджик Обяви за Такъми в гр. Кърджали Обяви за Такъми в гр. Нова Загора Обяви за Такъми в гр. Горна Оряховица Обяви за Такъми в гр. Дряново Обяви за Такъми в гр. Поморие
Подобни предложения: Изгодни кухни в бургас , Единични легла стара загора изгодни цени , Спални комплекти втора ръка