Таралежи

Оценка 4.5 от 61 гласа.
Намерихме 18 обяви
120 лв
200 лв
160 лв
160 лв
160 лв
гр. София, Дружба 2
160 лв
гр. София, Дружба 2
160 лв
гр. София, Дружба 1
160 лв
гр. София, Дружба 2
160 лв
160 лв
гр. София, Дружба 2
160 лв
гр. София, Дружба 2
160 лв
гр. София, Дружба 2
160 лв
160 лв
гр. София, Дружба 2
160 лв
гр. София, Дружба 2
Подарявам
гр. Русе, Дружба 1

Декоративните домашни таралежи са невероятно сладки и екзотични животни, които често са предпочитани у дома. Как става тяхното отглеждане и предлаганите видове? Какви са особеностите при храненето им и защо да заложим на онлайн обявите в Bazar.bg?

Как се отглежда домашен таралеж

През деня предпочитат да си почиват в пригоденото за това укритие. Препоръчително е тяхното отглеждане да се извършва на стайна температура от 15-26 °C. За да се сдобиете с такова красиво животинче, заповядайте в сайта Bazar.bg, където ще откриете множество онлайн обяви.

Какви видове има

Сред най-популярните и предпочитани видове домашни таралежи се нареждат:

  • африкански - храни се предимно с насекоми, а гърбовете са им покрити с къси бодлички;
  • алжирски - прилича много на африканския и е най-разпространен като любимец в цял свят.

За да изберете своя питомец, заповядайте онлайн на Bazar.bg и разгледайте предлаганите в момента обяви и техните видове и цени.

Какво е особено при храненето им

За отглеждането на домашния таралеж, експертите препоръчват неговото хранене с пуешко, говеждо, пилешко и т.н. Тези меса не бива да са третирани с подправки и сол или да са пържени или варени. За да вземете подобен любимец, посетете ни и разгледайте качените от нашите посетители обяви.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото поради голямата популярност на сайта, при нас ще откриете най-много онлайн оферти, от които да направите своя избор. При нас ще видите реални снимки на предлаганото животинче!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Таралеж в гр. София
Подобни предложения: Евтини цени на Поли за жени, Цени на нови Тениски за жени, Цени на Спортни маратонки за жени