Навигации TomTom

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 139 обяви
25 лв
гр. Плевен, Идеален център
25 лв
гр. Върбица, Шумен
750 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона В
30 лв
гр. Шумен, Болницата
15 лв
гр. Благоевград, Освобождение
80 лв
30 лв
гр. Ямбол, Изток
10 лв
гр. Пловдив, Център
750 лв
30 лв
100 лв
гр. Пловдив
250 лв
гр. Пазарджик
85 лв
гр. Върбица, Шумен
25 лв
69 лв
145 лв
гр. Сливен, Дружба
489 лв
309 лв
329 лв

Защо ни е нужно да ползваме GPS

Глобалната система за позициониране, първоначално NAVSTAR GPS, е спътникова радионавигационна система, собственост на правителството на Съединените щати и управлявана от САЩ. Това е глобалната навигационна спътникова система (GNSS), която предоставя информация за геолокация и времето на приемника навсякъде на или близо до Земята, където има безпрепятствена видимост към четири или повече GPS спътници. 

Нужно е да ползваме GPS за наше улеснение да стигнем до определено място като например да се намерим с приятел като видим на картата къде се намира той.Имате възможността да го ползвате и офлайн. Ако ви трябва за работа като за коли, камиони и други можете да го ползвате и без интернет.

Какво е характерно за навигациите TOMTOM

Навигациите на TOMTOM разполагат с подробни карти на Европа и България. Като към тях има и безплатно доживотно обновяване. Тяхната бързина, качество и достъпна цена се е доказала с времето. Имат лесен софтуер и много различни функции. Те непрекъснато подобряват работата си. Този вид навигация има разнообразни обяви в онлайн сайта на bazar.bg. Те предлагат навигации за:

  • Коли;
  • Камиони;
  • Офлайн и без интернет;
  • И други.

Защо да изберем Bazar.bg

Изберете онлайн сайта на bazar.bg, защото разполага с огромен брой продукти на достъпни цени на марката TOMTOM. Филтрирайте вашите изисквания и намерете точния продукт за вас измежду всички обяви.

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за TOMTOM в гр. Хасково Обяви за TOMTOM в гр. Пловдив Обяви за TOMTOM в гр. София Обяви за TOMTOM в гр. Плевен Обяви за TOMTOM в гр. Търговище Обяви за TOMTOM в гр. Видин Обяви за TOMTOM в гр. Варна Обяви за TOMTOM в гр. Стара Загора Обяви за TOMTOM в гр. Върбица Обяви за TOMTOM в гр. Перник Обяви за TOMTOM в гр. Дупница Обяви за TOMTOM в гр. Габрово Обяви за TOMTOM в гр. Ямбол Обяви за TOMTOM в гр. Русе
Подобни предложения: Таблети със СИМ карта и GPS , Pvc дограма втора употреба плевен , Кутии за храна втора ръка