Курсове и частни уроци за ученици

Оценка 4.7 от 63 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 332 обяви
Не е указана
гр. Пловдив
Не е указана
Не е указана
20 лв
гр. София, Дианабад
60 лв
гр. Павел баня, Стара Загора
Не е указана
Не е указана
12,50 лв
Не е указана
8 лв
гр. Сливен, Център
8 лв
гр. Сливен, Център
20 лв
гр. София, Дианабад

Ученически и кандидатстудентски курсове – защо са ни нужни

Основно свойство на качествената образователна система е това, че при нея учащите възприемат необходимия материал леко и безпроблемно, след което са готови да го прилагат. Нашата обаче не е такава, защото нуждата от допълнителна подготовка се усеща във всеки образователен етап.

Кога са необходими ученически курсове

  • При кандидатстване за гимназия;
  • Преди матури;
  • За по-добро усвояване и асимилиране на материала от съответния клас.

Какви кандидатстудентски обучения има

Ако на вас или вашето дете му предстои кандидатстване в университет, в зависимост от приемните изпити, се подгответе да го изпратите на курсове или частни уроци по:

  • Математика;
  • Български език и литература;
  • География;
  • Биология;
  • Химия;
  • Чужд език и др.

Защо да изберем Bazar.bg

Съвременният натоварен учебен процес изисква да полагате повече усилия, за да бъдете конкурентни. Ние от Bazar.bg знаем това и се стремим да ви предложим най-качествените услуги. Разгледайте обявите и сравнете предложенията за кандидатстудентски и ученически курсове и уроци. Всяка школа има своите цени и оферти. Важно е обаче да се уверите, че тя работи по съответната учебна програма, която ви е нужна. Успех!

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. София Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Пловдив Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Варна Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Плевен Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Велико Търново Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Бургас Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Русе Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Стара Загора Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Пазарджик Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Перник Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Сливен Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Ямбол Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Кърджали Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Враца Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Благоевград Обяви за Ученически и кандидатстудентски в гр. Хасково
Подобни предложения: Ученически бюра в хасково домко, Ученически бюро втора употреба бургас , Ученически бюра сливен