Външни хард дискове

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 245 обяви
TOP обява
1 200 лв
гр. София, Студентски град
5 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
7 лв
гр. София, Младост 4
TOP обява
1 200 лв
гр. София, Студентски град
5 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
40 лв
гр. Пловдив, Кършияка
20 лв
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север
12 лв
45 лв
гр. София, Красна поляна 3
40 лв
гр. Банско, Благоевград
20 лв
гр. Трявна, Габрово
99 лв
гр. Търговище

Понякога може да е доста трудно да решим какъв външен хард диск да изберем. Разнообразието от различни видове е наистина много голямо, а онлайн можем да попаднем дори и на повече модели, отколкото в магазините от търговската мрежа. Изборът не е лесен и на практика зависи изцяло от предназначението.

За какво се използва най-често

За какво ще се използва това приспособление, изцяло зависи от причината, която ви е подтикнала да го купите. Това може да е изключително полезно и удобно решение за офиса, но може да се използва и за лични нужди.

Обикновено се използва за съхранение на данни, документи, снимкови и видео материали и какво ли още не. Предимството е, че можете да пренасяте лесно голямо количество данни от едно място на друго.

Защо да изберем Bazar.bg

Ако обичате да пазарувате онлайн, в Bazar.bg можете да намерите огромен брой обяви, предлагащи различни видове на страхотни цени. Предимствата да пазарувате от тук са наистина многобройни, като сред най-големите от тях трябва да отбележим онези, които са най-важни за потребителите:

  • бързина и удобство;
  • сигурност;
  • голям избор;
  • възможност да сравнявате различни оферти.
Samsung Seagate Silicon Power WD Други
до 256GB от 257GB до 512GB от 513GB до 1000GB от 1001GB до 3000GB Над 3001 GB
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Външни хард дискове в гр. София Обяви за Външни хард дискове в гр. Пловдив Обяви за Външни хард дискове в гр. Бургас Обяви за Външни хард дискове в гр. Русе Обяви за Външни хард дискове в гр. Варна Обяви за Външни хард дискове в гр. Плевен Обяви за Външни хард дискове в гр. Велико Търново Обяви за Външни хард дискове в гр. Шумен Обяви за Външни хард дискове в гр. Добрич Обяви за Външни хард дискове в гр. Видин Обяви за Външни хард дискове в гр. Стара Загора Обяви за Външни хард дискове в гр. Димитровград Обяви за Външни хард дискове в гр. Габрово Обяви за Външни хард дискове в гр. Търговище Обяви за Външни хард дискове в гр. Пазарджик Обяви за Външни хард дискове в с. Герман Обяви за Външни хард дискове в гр. Благоевград Обяви за Външни хард дискове в гр. Хасково Обяви за Външни хард дискове в гр. Крумовград Обяви за Външни хард дискове в гр. Горна Оряховица Обяви за Външни хард дискове в гр. Перник
Подобни предложения: Ъглово офис бюро бургас , Офис бюра в плевен цени , Офис мебели бюра велико търново