Зареждане...

ваучери

Оценка 5 от 3 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 14 обяви
Не е указана
8 лв
гр. София, Борово
50 лв
гр. Перник, Център
Не е указана
гр. София, Център
150 лв
гр. Велико Търново
20 лв
гр. София, Център

Избирането на подарък е истинско предизвикателство. Без значение дали ще се спрете на дреха, книга или козметика, винаги съществува притеснението, дали избирате правилния продукт за съответния човек. Ваучерите обаче помагат винаги да зарадваме нашия близък с най-добрия подарък – този, който той сам си избере.

Какво представляват подаръчните ваучери

Подаръчните ваучери са под формата на пластмасова или хартиена карта, на която е указана финансовата равностойност на продукти или услуги, които може да ползва собственикът ѝ. Купувачът заплаща стойността на ваучера (20, 50, 100 лв.) и в последствие този, който получи подаръка, може да го ползва за покупки по своя преценка. Изключително практичен вариант, тъй като дава не само свобода при избора, но и възможност за посещение на магазина в широк диапазон от време (половин, една, две години).

Какви видове ще открием тук

  • за храна (могат да се ползват в супермаркети, ресторанти и др.);
  • за почивка;
  • за кино;
  • за модни магазини;
  • за магазини за техника;
  • за фотосесия;
  • за козметични и фризьорски услуги.

Как Bazar.bg помага при покупката

Когато търсите подарък за рожден ден или друг повод, най-ценно е да подарите избор. Нека празнуващият сам да реши от какво има нужда и какво отговаря на неговия вкус. Ако пък подарявате билети и ваучери за почивка, не забравяйте, че те трябва да бъдат за двама – никой не обича да се забавлява сам.

В раздела на Базар.бг ще откриете разнообразни предложения на изгодни цени с отстъпка. Разгледайте обявите онлайн!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Ваучери в гр. София
Подобни предложения: Евтини мебели за спалня в пловдив , Басейни за двор евтини , Бюра за офис велико търново