Телефони Vertu

Оценка 4.7 от 40 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 12 обяви
950 лв
гр. Хасково, Овчарски
Не е указана
Не е указана
гр. Хасково
300 лв
гр. Бургас
500 лв
гр. Бургас
199 лв
гр. София
25 лв
гр. София, Гео Милев
Не е указана
гр. Варна
400 лв
гр. София

Често възприемаме смартфоните си като нещо, което трябва да работи бързо и да снима добре, но те могат да бъдат и ефектен аксесоар, с който да изпъкнете. Ако сте човек, който иска да изрази себе си чрез своя телефон, то марката Vertu е това, което ви е нужно, за да покажете своя уникален вкус.

Защо телефоните Vertu са синоним на лукс

Телефоните Верту са синоними на лукс и изтънчен дизайн. Те се произвеждат ръчно в Англия, всяко устройство е гравирано със серийния си номер. За изработката на корпуса им се използват скъпоценни метали и камъни, естествена кожа от екзотични животни, титан и други материали, които правят марката лесно разпознаваема на фона на конвенционалните устройства, които ни заобикалят. 

Какво ги отличава от останалите

Освен луксозния външен вид и изключителната изработка, някои от моделите Верту разполагат със специално рубинено копче, което набира Concierge услугата. Тя представлява личен асистент, който е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Vertu разполагат с цял екип, който е способен да резервира ексклузивни:

  • хотелски стаи;
  • маси в престижни ресторанти;
  • самолетни билети;
  • пропуски за събития.

Какво можем да намерим в Bazar.bg

Ако и вие искате да се докоснете до луксозния свят на смартфоните, обявите в Bazar.bg са тук, за да ви помогнат. Разгледайте и сравнете множеството предложения!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Vertu в гр. София Обяви за Vertu в гр. Бургас
Подобни предложения: Маси за хранене велинград , Елепсовидни маси цена стара загора , Продавам бели гланцови маси