Зареждане...

Вейп наргилета

Оценка 4.5 от 201 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 865 обяви
TOP обява
120 лв
гр. София
25 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
25 лв
гр. Пловдив
TOP обява
120 лв
гр. София
100 лв
гр. Пловдив, Кършияка
160 лв
гр. Пловдив, Кършияка
40 лв
с. Красен, Русе

С все по-лошите настроения сред обществото към цигарите, на пазара се появиха куп алтернативи, които постепенно изместиха традиционните тютюневи изделия в немалка степен. Едно от съвременните постижения в тази насока са вейп наргилетата.

Какво представляват вейп наргилетата

Вейп наргилетата са сходни по вид с електронните цигари, но се отличават с това, че са обикновено с доста по-атрактивен дизайн и изработка. Съществуват различни видове, като според цената могат да са с повече или по-малко екстри.

Какво ги различава от електронните цигари

От електронните цигари обикновено ги отличава това, че vape моделите са малко по-скъпи като цена и са малко по-лесни за зареждане и допълване с течност. Те са:

  • по-лесни за съхранение;
  • по-стилни;
  • малко по-големи като размери;
  • по-трайни.

Какво ни препоръчват от Bazar.bg

Bazar.bg ни напомня, че пушенето на вейп наргиле не е съвсем безвредно и не е напълно безопасно за здравето. Въпреки това, рисковете от ползването на подобни продукти все пак носи по-малко рискове за здравето в сравнение с обикновените тютюневи изделия. Най-изгодното място за покупка е онлайн, а най-голям избор ще намерите сред обявите на Bazar.bg.

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Вейп наргилета в гр. София Обяви за Вейп наргилета в гр. Самоков Обяви за Вейп наргилета в гр. Варна Обяви за Вейп наргилета в гр. Пловдив Обяви за Вейп наргилета в гр. Русе Обяви за Вейп наргилета в гр. Асеновград Обяви за Вейп наргилета в гр. Добрич Обяви за Вейп наргилета в гр. Казанлък Обяви за Вейп наргилета в гр. Враца Обяви за Вейп наргилета в гр. Стара Загора Обяви за Вейп наргилета в гр. Бургас Обяви за Вейп наргилета в гр. Кърджали Обяви за Вейп наргилета в гр. Ловеч Обяви за Вейп наргилета в гр. Троян Обяви за Вейп наргилета в гр. Пазарджик Обяви за Вейп наргилета в гр. Плевен Обяви за Вейп наргилета в гр. Шумен Обяви за Вейп наргилета в гр. Велики Преслав Обяви за Вейп наргилета в гр. Силистра Обяви за Вейп наргилета в гр. Разград
Подобни предложения: Цени на Бермуди за жени, Евтини цени на Топове за жени, Женски рокли Размери