Видеокарти

Оценка 4.5 от 150 гласа.
Намерихме 1 552 обяви
TOP обява
40 лв
гр. София, Бенковски
35 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
TOP обява
40 лв
гр. София, Бенковски
134 лв
гр. Стара Загора, Център
20 лв
гр. София, Хаджи Димитър
25 лв
гр. София, Бенковски
25 лв
20 лв
20 лв
гр. София, Бенковски
15 лв
гр. София, Бенковски
15 лв
25 лв
15 лв
15 лв
гр. София, Бенковски
15 лв
гр. София, Бенковски
70 лв
гр. Плевен, Идеален център
12 лв
гр. Козлодуй, Враца
35 лв
гр. София
Не е указана
180 лв
гр. София, Бъкстон
Не е указана
гр. Русе, Здравец Изток

Видеокарти

Видеокартата е основната и най-важна характеристика на вашия лаптоп или компютър, в случай, че искате да го използвате за играене на видео игри. Много често тя може да се подменя с по-мощна и така устройството да подобри чувствително своята работа.

Как Bazar.bg помага в избора ни

Тъй като тази част от вашия компютър може да е доста скъпа, много често изборът на повечето хора е да заложат на втора ръка, тъй като това им дава по-голям избор, особено ако не разполагат с много средства. Голям брой обяви, предлагащи именно това можете да откриете на страниците на Bazar.bg, с което сайтът може да ни бъде от изключително голяма помощ.

Какви функции изпълнява видеокартата

Видеокартата е отговорна за изображението и картината, но също така оказва огромно значение и върху скоростта, с която устройството може да се използва. Тя е главният параметър, на който геймърите обръщат внимание при покупка на геймърски компютър. За нея може да се направи следното обобщение:

  • Оказва голямо влияние на цената на устройството;
  • Определя качеството на картината;
  • Играе роля за скоростта;
  • В повечето случаи може да се подменя;
  • Не винаги нейното качество може да се усети от потребителя.
ASUS EVGA GIGABYTE Gainward MSI Palit Други
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Видеокарти в гр. София Обяви за Видеокарти в гр. Пловдив Обяви за Видеокарти в гр. Варна Обяви за Видеокарти в гр. Русе Обяви за Видеокарти в гр. Стара Загора Обяви за Видеокарти в гр. Плевен Обяви за Видеокарти в гр. Бургас Обяви за Видеокарти в гр. Шумен Обяви за Видеокарти в гр. Димитровград Обяви за Видеокарти в гр. Силистра Обяви за Видеокарти в гр. Добрич Обяви за Видеокарти в гр. Враца Обяви за Видеокарти в гр. Хасково Обяви за Видеокарти в гр. Велико Търново Обяви за Видеокарти в гр. Видин Обяви за Видеокарти в гр. Перник Обяви за Видеокарти в гр. Попово Обяви за Видеокарти в гр. Благоевград Обяви за Видеокарти в гр. Казанлък Обяви за Видеокарти в гр. Сливен Обяви за Видеокарти в гр. Панагюрище Обяви за Видеокарти в гр. Търговище Обяви за Видеокарти в гр. Разград Обяви за Видеокарти в гр. Мизия Обяви за Видеокарти в гр. Свиленград Обяви за Видеокарти в гр. Дряново Обяви за Видеокарти в гр. Свищов Обяви за Видеокарти в гр. Пещера Обяви за Видеокарти в гр. Ямбол Обяви за Видеокарти в гр. Елхово Обяви за Видеокарти в гр. Пазарджик Обяви за Видеокарти в гр. Кюстендил Обяви за Видеокарти в гр. Монтана Обяви за Видеокарти в гр. Ловеч Обяви за Видеокарти в гр. Гоце Делчев Обяви за Видеокарти в гр. Нови Искър
Подобни предложения: Преносими кошари за спане и игри цени , Спални втора употреба, Класическа литература втора ръка