ВИК

Оценка 5 от 2 гласа.
Намерихме 441 обяви
89,90 лв
гр. София
25 лв
гр. Перник, Байкушева махала
35 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
80 лв
гр. Монтана
31 лв
гр. София, Хаджи Димитър
3 лв
гр. София, Младост 1
Не е указана
275 лв
40 лв
гр. София, Княжево
14 лв
гр. София, Надежда 3
550 лв
гр. София, Лозенец
120 лв
гр. Варна
60 лв
гр. Пловдив, Западен
10 лв
гр. Кърджали, Байкал
40 лв

ВиК услугите и материалите са много важни за бита. Мокрите помещения са и онези места, които се нуждаят от редовна поддръжка и честа подмяна на части. Bazar.bg предлага на клиентите си множество обяви за различни ВиК консумативи.

Къде намират приложение ВиК материалите

Този тип материали са приложими при изграждане и ремонт на бани и кухни. Тези части се използват от водопроводчици за изграждане и поддръжка на водни инсталации. Потребни са и на майсторите любители, които сами отстраняват възникнали проблеми в жилището си. 

Какво можете да откриете тук

В категорията ще намерите богат набор от консумативи, части и инструменти - нови и употребявани. Ежедневно потребителите добавят нови обяви, по този начин можете да сте сигурни в актуалността им. Ето какви са основните предложения: 

  • смесители;
  • водомери;
  • тръби;
  • водомери;
  • аксесоари за баня и кухня - душ батерии и слушалки, кранове, мивки, тоалетни чинии и т.н.

Условията за поръчка и доставка се осъществяват според договорка с потребителя, автор на обявата. По този начин разполагате с пълна свобода да изберете най-удобния за вас метод. 

Защо да се доверим на Bazar.bg

Освен на богатия избор на стоки, сайтът залага и на общуването между потребителите. Непосредствената комуникация е най-лесният вариант за получаване на качествена услуга. 

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за ВИК в гр. София Обяви за ВИК в гр. Пловдив Обяви за ВИК в гр. Свищов Обяви за ВИК в гр. Варна Обяви за ВИК в гр. Хасково Обяви за ВИК в гр. Русе Обяви за ВИК в гр. Стара Загора Обяви за ВИК в гр. Плевен Обяви за ВИК в гр. Сливен Обяви за ВИК в гр. Гоце Делчев Обяви за ВИК в гр. Смолян Обяви за ВИК в гр. Велико Търново Обяви за ВИК в гр. Търговище Обяви за ВИК в гр. Монтана Обяви за ВИК в гр. Пазарджик Обяви за ВИК в гр. Шумен Обяви за ВИК в гр. Благоевград Обяви за ВИК в гр. Горна Оряховица Обяви за ВИК в гр. Асеновград Обяви за ВИК в гр. Силистра Обяви за ВИК в гр. Харманли Обяви за ВИК в гр. Разград Обяви за ВИК в гр. Чирпан Обяви за ВИК в гр. Габрово
Подобни предложения: Кухни втора ръка велико търново , Бургас евтини кухни цени , Кухни втора ръка плевен