Стоки за водни спортове

Оценка 5 от 2 гласа.
Намерихме 1 530 обяви
30 лв
гр. Варна
150 лв
400 лв
35 лв
гр. Сандански, Благоевград
20 лв
гр. Плевен, Идеален център
7 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
250 лв
гр. Пазарджик, Център
90 лв
гр. София, Надежда 1
20 лв
гр. Стара Загора
Не е указана
10 лв
гр. София, Света Троица
300 лв
с. Нови хан, София област
10 лв
гр. Видин, Баба Тонка
340 лв
гр. Монтана, Център
120 лв
гр. Бургас, Лазур
20 лв
гр. Благоевград, Идеален център

Какво оборудване е необходимо за водните спортове

Те са истинска мания! И всички, заразени от нея, едва дочакват началото на сезона, за да се впуснат в нови приключения. Кой е вашият воден спорт? А готови ли сте с оборудването?

Защо е нужна екипировка за водни спортове

Екипировката е инвестиция в здравето на спортуващия. Тя осигурява възможно най-комфортно преживяване и тушира негативните ефекти от обкръжаващата среда. При някои занимания тя е съвсем символична и не изисква голяма инвестиция, при други си е сериозно перо в бюджета.

Какви видове оборудване има

В зависимост от спорта са ви необходими различни неща. В нашия онлайн базар ще откриете:

 • Плавници;
 • Водни очила;
 • Спасителни жилетки;
 • Неопренови водолазни костюми;
 • Лодки;
 • Плувни шапки;
 • Шнорхели;
 • Дъски за сърф;
 • Водни ски;
 • Тапи за уши;
 • Щипки за нос;
 • Бутилки за кислород и т.н.

Защо да изберем Bazar.bg

При нас е лесно – разглеждате офертите от мобилния си телефон и набелязвате обявите, които представляват интерес. Поръчката е удобна, цените – ниски, а доставката – изгодна. Нима има нужда от повече доводи?

Оборудване Плавници Спасителни жилетки Други
Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Водни спортове в гр. София Обяви за Водни спортове в гр. Варна Обяви за Водни спортове в гр. Пловдив Обяви за Водни спортове в гр. Бургас Обяви за Водни спортове в гр. Русе Обяви за Водни спортове в гр. Шумен Обяви за Водни спортове в гр. Плевен Обяви за Водни спортове в гр. Стара Загора Обяви за Водни спортове в гр. Велико Търново Обяви за Водни спортове в гр. Казанлък Обяви за Водни спортове в гр. Видин Обяви за Водни спортове в гр. Добрич Обяви за Водни спортове в гр. Хасково Обяви за Водни спортове в гр. Пазарджик Обяви за Водни спортове в гр. Перник Обяви за Водни спортове в гр. Севлиево Обяви за Водни спортове в гр. Благоевград Обяви за Водни спортове в гр. Враца Обяви за Водни спортове в гр. Сливен Обяви за Водни спортове в гр. Търговище Обяви за Водни спортове в гр. Разград Обяви за Водни спортове в гр. Габрово Обяви за Водни спортове в гр. Велинград Обяви за Водни спортове в гр. Свищов Обяви за Водни спортове в гр. Ловеч Обяви за Водни спортове в гр. Димитровград Обяви за Водни спортове в гр. Монтана Обяви за Водни спортове в гр. Асеновград Обяви за Водни спортове в гр. Поморие Обяви за Водни спортове в гр. Ямбол Обяви за Водни спортове в гр. Балчик Обяви за Водни спортове в гр. Силистра Обяви за Водни спортове в гр. Кърджали Обяви за Водни спортове в гр. Горна Оряховица Обяви за Водни спортове в гр. Несебър Обяви за Водни спортове в гр. Каварна
Подобни предложения: Мнения за VR очила , Евтини надуваеми лодки , Базар Момчилград