Телефони Xiaomi

Оценка 4.6 от 46 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 465 обяви
TOP обява
590 лв
гр. Варна, Център
490 лв
гр. София
200 лв
гр. София
50 лв
200 лв
180 лв
гр. София, Студентски град
90 лв
гр. Пловдив
650 лв
270 лв
гр. Плевен
205 лв
гр. София, Люлин 6
205 лв
гр. Благоевград, Идеален център
260 лв
гр. Бургас
140 лв
гр. Търговище, Запад 2
300 лв
гр. Пазарджик
100 лв
гр. Видин
90 лв
гр. Видин
180 лв
гр. Видин, Христо Ботев
199 лв
890 лв
гр. Варна, Център
980 лв
гр. Варна
444 лв

Защо смартфоните на Xiaomi стават все по-популярни?

Дързостта да се намесиш в един от глобалните пазари с най-силна конкуренция определено заслужава уважение. А да успееш да намериш свое място на него и само няколко години след създаването си да се конкурираш с големите, със сигурност е завидно постижение. Xiaomi не се притесняват от предизвикателства.

Каква марка е Xiaomi

Брандът е създаден през 2010 година в Китай. На български се произнася Сяоми. През юни 2011 г. компанията пуска на пазара първия си модел смартфон Mi1, чиято операционна система е Android. Малко по-късно същата година се появява и Mi2, а през 2013 година от марката обявяват, че за 11 месеца са продали над 10 милиона продукта в Китай. През 2014 г. Xiaomi стъпват на пазарите на 10 нови държави, включително Русия.

През първата година след създаването на компанията тя прилага новаторския подход да предлага мобилните си телефони с почти нищожна печалба. Рекламните ѝ кампании са също доста икономични с цел да се постигне ниска крайна цена на продуктите. Подходът се оказва изключително печеливш.

Какви модели на марката ще откриете в раздела

  • нови артикули в пълен комплект (кутия, зарядно и др.);
  • апарати втора употреба;
  • модели от 2019 г.;
  • предложения от серията Redmi Note Pro;
  • протектори за дисплей;
  • аксесоари.

Има ли резервни части и аксесоари

Марката Сяоми набира все по-голяма популярност, което няма как да не окаже влияние и на търсенето на резервни части. Сервизите у нас осигуряват разнообразни корекции на модели от китайския производител.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

Кой не иска евтин и качествен мобилен телефон? Каталога на Xiaomi по принцип се отличава с ниски цени, но на нашите страници те са неустоимо атрактивни. Нови обяви се публикуват всекидневно и изборът е изключително широк. Разгледайте моделите, техническите им показатели и атрактивния дизайн. Време е за изгодна сделка, нали?

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Xiaomi в гр. София Обяви за Xiaomi в гр. Варна Обяви за Xiaomi в гр. Пловдив Обяви за Xiaomi в гр. Бургас Обяви за Xiaomi в гр. Нова Загора Обяви за Xiaomi в гр. Стара Загора Обяви за Xiaomi в гр. Хасково Обяви за Xiaomi в гр. Кюстендил Обяви за Xiaomi в гр. Плевен Обяви за Xiaomi в гр. Ямбол Обяви за Xiaomi в гр. Пазарджик Обяви за Xiaomi в гр. Велико Търново Обяви за Xiaomi в гр. Монтана Обяви за Xiaomi в гр. Добрич Обяви за Xiaomi в гр. Габрово Обяви за Xiaomi в гр. Шумен Обяви за Xiaomi в гр. Силистра Обяви за Xiaomi в гр. Сливен Обяви за Xiaomi в гр. Русе Обяви за Xiaomi в гр. Севлиево Обяви за Xiaomi Извън страната Обяви за Xiaomi в гр. Павликени
Подобни предложения: Евтин гардероби плевен , Евтин гардероб стара загора , Скрин и секция втора употреба