Йоркширски териери

Оценка 4.5 от 241 гласа.
Намерихме 132 обяви
TOP обява
350 лв
TOP обява
1 100 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
800 лв
гр. Нови пазар, Шумен
900 лв
гр. Варна, м-т Евксиноград
650 лв
гр. Брезово, Пловдив
Не е указана
950 лв
600 лв
гр. Бургас, Изгрев
450 лв
с. Байлово, София област
450 лв
с. Негован, София-град
Не е указана
750 лв
гр. София, Център
650 лв
250 лв
650 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
TOP обява
350 лв
750 лв

Всички познаваме тези дребни, декоративни и много симпатични домашни любимци. Йоркширските териери произхождат от Англия и са селектирани като порода преди края на XIX-ти век.

Как се отглежда породата Йоркширски териер

Отглеждането им е лесно в апартамент. Те са от типа кучета, които не изискват много място. Възпитанието при тях е важно, защото при липса на социализация, йоркито може да стане агресивно към други кучета. Самата порода е доминантна и агресивна. Винаги е добре да го разхождате с каишка, за да избегнете някоя неприятна ситуация. Имайте предвид, че тези животни са:

  • игриви и енергични;
  • капризни;
  • лесни за поддръжка по отношение на козината.

Какво е особено при храненето им

Изключително важно е йоркито да има добре изготвен хранителен режим. Храната често е доста скъпа, защото самите животинки са претенциозни и изискват първо качество. Продуктите са специализирани за йоркширски териер. Не е проблем да давате и това, която Вие ядете, стига да проверите за правилните количества и начин на поднасяне.

Как можем да се сдобием с такова куче

Има доста начини да си вземете йоркширски териер: от развъдник или от частно лице чрез онлайн обява. Изборът е изцяло Ваш.

Как Bazar.bg помага да си намерим домашен любимец

Искате ново другарче вкъщи? Bazar.bg е чудесен помощник и ще улесни всеки чрез селекцията ни от обяви с най-разнообразни цени!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Йоркширски териер в гр. София Обяви за Йоркширски териер в гр. Варна Обяви за Йоркширски териер в гр. Пловдив Обяви за Йоркширски териер в гр. Велико Търново Обяви за Йоркширски териер в гр. Перник Обяви за Йоркширски териер в гр. Бургас Обяви за Йоркширски териер в гр. Стара Загора Обяви за Йоркширски териер в гр. Плевен Обяви за Йоркширски териер в гр. Сливен Обяви за Йоркширски териер в гр. Шумен Обяви за Йоркширски териер в гр. Разград Обяви за Йоркширски териер в гр. Хасково Обяви за Йоркширски териер в с. Бенковски
Подобни предложения: Сгъваеми кошари за сън и игри , Програмисти работа от вкъщи , Работа за учители по физическо възпитание