За банята

Оценка 4.8 от 35 гласа.
Намерихме 713 обяви
10 лв
гр. София, Драгалевци
15,99 лв
15 лв
гр. Велико Търново, Колю Фичето
17,50 лв
15 лв
25 лв
гр. Велико Търново
10 лв
гр. Добрич
9 лв
гр. Бургас, Център
5 лв
гр. Шумен, Боян Българанов 1
7 лв
гр. София, Овча купел
8 лв
гр. Априлци, Ловеч
5,50 лв
гр. София
5 лв
гр. Варна
20 лв
10 лв
гр. София, Младост 3
13,40 лв
гр. София, Орландовци
45 лв
гр. Плевен
40 лв
50 лв

Аксесоарите за баня са от първа необходимост за всяко бебе и малко дете. Те са истински помощници на майките. Bazar.bg е платформа за онлайн обяви, която ще ви предложи всичко, от което се нуждаете на приемливи за бюджета ви цени. 

Кои са задължителните аксесоари за къпане на бебето

Всеки родител трябва да подсигури необходимите принадлежности за баня с цел пълен комфорт. Първият аксесоар, който трябва да си набавите са хавлии и кърпи. Добре е те бъдат от мека материя, която попива добре и е нежна към бебешката и детската кожа. За самото къпане ще имате нужда от удобна ваничка или корито. Качествената козметика е от изключителна важност. Съветваме да избирате такава с повече натурални и естествени съставки. 

Какви артикули ще намерим тук

В този раздел от сайта ще откриете всичко, необходимо за детската баня. Разгледайте предложенията, всяко едно от тях е придружено със снимки и подробно описание. Ако нещо липсва, можете да се свържете с потребителя, добавил обявата и да получите допълнителната информация, от която имате нужда. Ето част от артикулите тук: 

  • вана - многообразие от модели, с различна големина, цвят и форма; 
  • хавлия - изобилие от варианти - за момичета и за момчета, разнообразие от цветове и апликации; 
  • козметика - едни от най-предпочитаните марки на пазара на конкурентни цени; 
  • гърне - много видове, различни в цветово отношение, форма и размери; 
  • седалка - удобни детски седалки; 

Защо да изберем Bazar.bg

Bazar.bg е сайт, който ще ви спести време и средства при процеса на търсене на необходимите артикули. Дългото обикаляне по магазините е заменено от приятна онлайн разходка, в която с няколко клика ще имате търсените продукти.

Вани и корита Хавлийки и халатчета Други
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за За банята в гр. София Обяви за За банята в гр. Варна Обяви за За банята в гр. Пловдив Обяви за За банята в гр. Бургас Обяви за За банята в гр. Русе Обяви за За банята в гр. Стара Загора Обяви за За банята в гр. Чирпан Обяви за За банята в гр. Плевен Обяви за За банята в гр. Перник Обяви за За банята в гр. Велико Търново Обяви за За банята в гр. Сливен Обяви за За банята в гр. Хасково Обяви за За банята в гр. Видин Обяви за За банята в гр. Ямбол Обяви за За банята в гр. Добрич Обяви за За банята в гр. Димитровград Обяви за За банята в гр. Горна Оряховица Обяви за За банята в гр. Казанлък Обяви за За банята в гр. Асеновград Обяви за За банята в гр. Севлиево Обяви за За банята в гр. Шумен Обяви за За банята в гр. Кърджали Обяви за За банята в гр. Пазарджик Обяви за За банята в гр. Търговище Обяви за За банята в гр. Благоевград Обяви за За банята в гр. Монтана Обяви за За банята в гр. Силистра Обяви за За банята в гр. Ловеч Обяви за За банята в гр. Враца Обяви за За банята в гр. Габрово Обяви за За банята в гр. Костенец Обяви за За банята в гр. Сандански Обяви за За банята в гр. Самоков Обяви за За банята в гр. Смолян Обяви за За банята в гр. Карлово Обяви за За банята в гр. Разград
Подобни предложения: Търся обзавеждане за баня , Спалня град чирпан обява , Магазин за проходилки русе