Ресторанти и заведения

Оценка 4.5 от 138 гласа.
Намерихме 2 495 обяви
TOP обява
630 000 €
Не е указана
57 500 €
Не е указана
м-т Добрева чешма, Варна
250 000 €
200 000 €
320 000 €
980 000 €
137 000 €
48 000 €
304 500 €
92 000 €
145 000 €

Как да изберем заведение под наем или за покупка

Мечтаете ли за свое заведение? Вероятно си го представяте детайлно: как е обзаведено, какво е менюто… Време е да реализирате мечтите на практика! Какво предпочитате: наем или покупка?

Защо България е подходящо място за ресторантьорство

Народопсихологията ни е устроена така, че по всеки повод се срещаме на маса: за празници, на работен обяд, на бира, на кафе… Както големите, така и малките градове предлагат различни като тип, кухня и ценови клас местенца.

Плюс е и фактът, че има широки възрастови граници на клиентелата. Студентите у нас са сред най-активните посетители на заведения.

Местоположението, интересните ни природни и исторически забележителности пък привличат сериозен поток туристи, възхитени от ниските цени на услуги, питиета и добра кухня. Те са основна целева група на стотици собственици в бранша.

Често срещани типове заведения

 • Ресторанти (с българска, италианска, френска, комбинирана или друг тип кухня);
 • Бирарии;
 • Клубове;
 • Сладкарници;
 • Кафенета;
 • Барове.

Какво ни съветват от Bazar.bg

 1. Когато планирате стратегията на своето местенце, важно е да изберете комуникативна локация (близост до търговска улица, офиси, университет…).
 2. Вземете предвид близостта на конкуренцията. Трудно бихте могли да развиете печеливш бизнес с пици до вече разработен италиански ресторант, освен ако не е на свръх оживена улица.
 3. Не си позволявайте да неглижирате нито един важен елемент: разнообразно меню, качествени напитки, удобни мебели, любезен персонал.
 4. Създайте неповторима атмосфера. Нека клиентите нямат търпение да се върнат отново, заради уюта, който са почувствали при вас.
 5. Открийте перфектното място. Използвайте нашите инструменти за търсене и разгледайте онлайн обявите: цена, място, квадратура, наем/продажба, обзавеждане.

Готови ли сте да сте домакини на забавлението? Впуснете се смело!

Обяви за Aпартаменти Обяви за Стаи под наем Обяви за Къщи, вили Обяви за Парцели, земя Обяви за Бизнес имоти Обяви за Гаражи и паркоместа Обяви за Съквартиранти
Обяви за Заведения в гр. София Обяви за Заведения в гр. Пловдив Обяви за Заведения в гр. Варна Обяви за Заведения в гр. Стара Загора Обяви за Заведения в гр. Плевен Обяви за Заведения в гр. Велико Търново Обяви за Заведения в гр. Русе Обяви за Заведения в гр. Шумен Обяви за Заведения в гр. Кърджали Обяви за Заведения в гр. Бургас Обяви за Заведения в гр. Перник Обяви за Заведения в гр. Габрово Обяви за Заведения в гр. Пазарджик Обяви за Заведения в гр. Враца Обяви за Заведения в гр. Благоевград Обяви за Заведения в гр. Търговище Обяви за Заведения в гр. Добрич Обяви за Заведения в к.к. Слънчев бряг Обяви за Заведения в гр. Ловеч Обяви за Заведения в гр. Кюстендил Обяви за Заведения в гр. Несебър Обяви за Заведения в гр. Хасково Обяви за Заведения в гр. Банско Обяви за Заведения в гр. Велинград Обяви за Заведения в гр. Асеновград Обяви за Заведения в гр. Пещера Обяви за Заведения в гр. Поморие Обяви за Заведения в гр. Смолян Обяви за Заведения в гр. Монтана Обяви за Заведения в гр. Приморско Обяви за Заведения в гр. Свети Влас Обяви за Заведения в с. Лозенец Обяви за Заведения в гр. Банкя Обяви за Заведения в гр. Горна Оряховица Обяви за Заведения в гр. Радомир Обяви за Заведения в гр. Панагюрище
Подобни предложения: Мебели за тераса втора ръка , Мебели спални втора употреба сливен , Мебели гардероби плевен