завеси

Оценка 4.6 от 109 гласа.
Намерихме 852 обяви
8 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
9 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
23 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
12 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
18 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
20 лв
7 лв
35 лв
гр. Кюстендил
40 лв
гр. Габрово, Трендафил 2
24 лв
гр. Бургас, Братя Миладинови
10 лв
гр. София, Белите брези
68 лв
15 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
10 лв
гр. Лом, Монтана
0,99 лв
гр. Ботевград, София област
35 лв
гр. Благоевград, Идеален център
7 лв
гр. Пловдив
27,50 лв
20 лв
гр. Варна
35 лв
гр. Сунгурларе, Бургас

Килими и пердета

Независимо дали търсите изгодни предложения за пердета, килими или завеси, тук ще намерите всичко, което ви е необходимо. Според това с какъв бюджет разполагате, можете да избирате измежду стотици оферти, а възможността да пазарувате онлайн е едно от предимствата.

Какъв цвят килим да изберем

Ако за една част от потребителите изборът зависи от това какви решения са актуални към момента, то за други единственото важно е да попаднат на желаните цветове и материали на изработка. Извън модните тенденции, винаги се предпочитат моделите, при които се предполага, че ще остават чисти за по дълго. Ето защо, в този случай багрите и нюансите се избират по начин, който много се отличава от този по който избираме пердета например. Това включва:

  • По-къси нишки;
  • Пъстри шарки;
  • Наситени или тъмни цветове;
  • Лесна за почистване материя.

Как Bazar.bg помага в избора ни

На страниците на Bazar.bg ще можете да намерите голямо разнообразие от обяви, от които да изберете точно това, което е необходимо на вашия дом. Тук се предлагат както нови, така и втора ръка артикули. Ще попаднете на едни от най-добрите цени, които съществуват на пазара, а  сред разнообразието няма да се затрудните да откриете нещата, които ви трябват.

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Пердета и завеси в гр. София Обяви за Пердета и завеси в гр. Варна Обяви за Пердета и завеси в гр. Русе Обяви за Пердета и завеси в гр. Пловдив Обяви за Пердета и завеси в гр. Бургас Обяви за Пердета и завеси в гр. Сунгурларе Обяви за Пердета и завеси в гр. Стара Загора Обяви за Пердета и завеси в гр. Разград Обяви за Пердета и завеси в гр. Хасково Обяви за Пердета и завеси в гр. Плевен Обяви за Пердета и завеси в гр. Сливен Обяви за Пердета и завеси в гр. Казанлък Обяви за Пердета и завеси в гр. Ямбол Обяви за Пердета и завеси в гр. Кюстендил Обяви за Пердета и завеси в гр. Добрич Обяви за Пердета и завеси в гр. Гоце Делчев Обяви за Пердета и завеси в гр. Монтана Обяви за Пердета и завеси в гр. Съединение Обяви за Пердета и завеси в гр. Габрово Обяви за Пердета и завеси в гр. Пазарджик Обяви за Пердета и завеси в гр. Перник Обяви за Пердета и завеси в гр. Асеновград Обяви за Пердета и завеси в гр. Благоевград Обяви за Пердета и завеси в гр. Петрич Обяви за Пердета и завеси в гр. Свищов Обяви за Пердета и завеси в гр. Видин Обяви за Пердета и завеси в гр. Поморие Обяви за Пердета и завеси в гр. Ловеч Обяви за Пердета и завеси в гр. Дупница Обяви за Пердета и завеси в гр. Горна Оряховица Обяви за Пердета и завеси в гр. Кърджали Обяви за Пердета и завеси в гр. Шумен Обяви за Пердета и завеси в гр. Велико Търново Обяви за Пердета и завеси в гр. Търговище Обяви за Пердета и завеси в гр. Смолян Обяви за Пердета и завеси в гр. Димитровград
Подобни предложения: Пердета Пазарджик , Завеси обяви за продажба, Бар столове втора ръка