Златни Обеци

Вид Златни
Оценка 4.6 от 41 гласа.
Намерихме 601 обяви
386 лв
77 лв
гр. София, Сухата река
63 лв
гр. София, Сухата река
90 лв
гр. София, Сухата река
130 лв
гр. София, Сухата река
72 лв
гр. София, Сухата река
120 лв
гр. София, Сухата река
63 лв
гр. София, Сухата река
1 000 лв

Златните обеци са немаловажна част от аутфита на всяка съвременна дама. Ето защо, правилният им избор не бива да се пренебрегва, така че сега ще разберем кои форми са сред популярните. Какви елементите трябва да притежават и на какво да обръщаме внимание при покупката?

Какви форми са най-популярните при златните обеци

Трябва да се подбира спрямо формата на лицето, за да се получи хармоничен образ, който да се допълва от отделните елементи на ушите. Те могат да са висящи или на винт, малки и големи, детски, за бебе или мъжки, изработени от злато. 

С какви елементи могат да бъдат украсени

При златните обеци днес има много разнообразни елементи и скъпоценни камъни, като:

  • Камък цирконий;
  • Перли;
  • Диаманти.

Те придават допълнителна красота, лукс и изисканост, която други елементи не биха могли да осигурят.

За какво трябва да внимаваме при покупката

На първо място трябва да сме наясно дали новите ни златни обеци да са малки на винт или висящи във вид на халки? Това решаваме спрямо формата на лицето. Например при кръглото лице, експертите препоръчват избора на висящи модели. За овалното пък са подходящи всички форми на халки накити.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото в специалния раздел от онлайн обяви ще откриете голямо разнообразие на сравнително достъпни цени. Платформата е сред най-популярните в България и тук могат да бъдат видени обявите от цялата страна, така че възползвайте се!

Златни
Сребърни Кристали Перли Камъни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Обеци в гр. София Обяви за Обеци в гр. Варна Обяви за Обеци в гр. Пловдив Обяви за Обеци в гр. Бургас Обяви за Обеци в гр. Габрово Обяви за Обеци в гр. Русе Обяви за Обеци в гр. Стара Загора Обяви за Обеци в гр. Шумен Обяви за Обеци в гр. Ямбол Обяви за Обеци в гр. Велико Търново Обяви за Обеци в гр. Асеновград Обяви за Обеци в гр. Кюстендил Обяви за Обеци в гр. Пазарджик Обяви за Обеци в гр. Първомай Обяви за Обеци в гр. Плевен Обяви за Обеци в гр. Враца Обяви за Обеци в гр. Благоевград Обяви за Обеци в гр. Видин Обяви за Обеци в гр. Хасково Обяви за Обеци в гр. Елин Пелин Обяви за Обеци в гр. Банкя Обяви за Обеци в гр. Добрич Обяви за Обеци в гр. Монтана Обяви за Обеци в гр. Димитровград Обяви за Обеци в гр. Разград Обяви за Обеци в гр. Сливен Обяви за Обеци в гр. Кърджали Обяви за Обеци в гр. Пещера Обяви за Обеци в гр. Силистра Обяви за Обеци в гр. Перник Обяви за Обеци в гр. Павликени Обяви за Обеци в гр. Исперих Обяви за Обеци в гр. Търговище Обяви за Обеци в гр. Петрич Обяви за Обеци в гр. Дулово Обяви за Обеци в гр. Тополовград
Подобни предложения: Здраве и красота , Обеци цени, Нови Медальони за дами online