Златни Обеци

Вид Златни
Оценка 4.7 от 35 гласа.
Намерихме 659 обяви
490 лв
250 лв
гр. Асеновград, Пловдив
11 лв
гр. Петрич, Благоевград
8 лв
гр. Петрич, Благоевград
9 лв
гр. Стара Загора, Център
10 лв
гр. Провадия, Варна
135 лв
Не е указана
400 лв
150 лв
325 лв
182 лв
гр. София, Младост 1
Не е указана
100 лв
916 лв
70 лв
290 лв
1 000 лв
78 лв
гр. Пловдив, Сточна гара

Златните обеци са немаловажна част от аутфита на всяка съвременна дама. Ето защо, правилният им избор не бива да се пренебрегва, така че сега ще разберем кои форми са сред популярните. Какви елементите трябва да притежават и на какво да обръщаме внимание при покупката?

Какви форми са най-популярните при златните обеци

Трябва да се подбира спрямо формата на лицето, за да се получи хармоничен образ, който да се допълва от отделните елементи на ушите. Те могат да са висящи или на винт, малки и големи, детски, за бебе или мъжки, изработени от злато. 

С какви елементи могат да бъдат украсени

При златните обеци днес има много разнообразни елементи и скъпоценни камъни, като:

  • Камък цирконий;
  • Перли;
  • Диаманти.

Те придават допълнителна красота, лукс и изисканост, която други елементи не биха могли да осигурят.

За какво трябва да внимаваме при покупката

На първо място трябва да сме наясно дали новите ни златни обеци да са малки на винт или висящи във вид на халки? Това решаваме спрямо формата на лицето. Например при кръглото лице, експертите препоръчват избора на висящи модели. За овалното пък са подходящи всички форми на халки накити.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото в специалния раздел от онлайн обяви ще откриете голямо разнообразие на сравнително достъпни цени. Платформата е сред най-популярните в България и тук могат да бъдат видени обявите от цялата страна, така че възползвайте се!

Златни Сребърни Кристали Перли Камъни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Обеци в гр. София Обяви за Обеци в гр. Варна Обяви за Обеци в гр. Пловдив Обяви за Обеци в гр. Бургас Обяви за Обеци в гр. Стара Загора Обяви за Обеци в гр. Русе Обяви за Обеци в гр. Габрово Обяви за Обеци в гр. Шумен Обяви за Обеци в гр. Ямбол Обяви за Обеци в гр. Пещера Обяви за Обеци в гр. Велико Търново Обяви за Обеци в гр. Асеновград Обяви за Обеци в гр. Кюстендил Обяви за Обеци в гр. Пазарджик Обяви за Обеци в гр. Плевен Обяви за Обеци в гр. Първомай Обяви за Обеци в гр. Сливен Обяви за Обеци в гр. Благоевград Обяви за Обеци в гр. Хасково Обяви за Обеци в гр. Враца Обяви за Обеци в гр. Видин Обяви за Обеци в гр. Банкя Обяви за Обеци в гр. Добрич Обяви за Обеци в гр. Разград Обяви за Обеци в гр. Димитровград Обяви за Обеци в гр. Елин Пелин Обяви за Обеци в гр. Кърджали Обяви за Обеци в гр. Силистра Обяви за Обеци в гр. Царево Обяви за Обеци в гр. Павликени Обяви за Обеци в гр. Монтана Обяви за Обеци в гр. Перник Обяви за Обеци в гр. Исперих Обяви за Обеци в гр. Казанлък Обяви за Обеци в гр. Приморско Обяви за Обеци в гр. Свищов