Златни Обеци

Вид Златни
Оценка 4.6 от 36 гласа.
Намерихме 638 обяви
435 лв
160 лв
гр. Асеновград, Пловдив
258 лв
гр. София, Младост 3
90 лв
гр. Карлово, Пловдив
88 лв
гр. Карлово, Пловдив
169 лв
386 лв
115 лв
гр. София, Слатина
105,70 лв
329,70 лв
280 лв
гр. София
80 лв
гр. София, Сухата река
101 лв
гр. София, Сухата река
28 лв
150 лв
гр. Пазарджик
142 лв
гр. София, Овча купел 1
45 лв
гр. Хасково, Център

Златните обеци са немаловажна част от аутфита на всяка съвременна дама. Ето защо, правилният им избор не бива да се пренебрегва, така че сега ще разберем кои форми са сред популярните. Какви елементите трябва да притежават и на какво да обръщаме внимание при покупката?

Какви форми са най-популярните при златните обеци

Трябва да се подбира спрямо формата на лицето, за да се получи хармоничен образ, който да се допълва от отделните елементи на ушите. Те могат да са висящи или на винт, малки и големи, детски, за бебе или мъжки, изработени от злато. 

С какви елементи могат да бъдат украсени

При златните обеци днес има много разнообразни елементи и скъпоценни камъни, като:

  • Камък цирконий;
  • Перли;
  • Диаманти.

Те придават допълнителна красота, лукс и изисканост, която други елементи не биха могли да осигурят.

За какво трябва да внимаваме при покупката

На първо място трябва да сме наясно дали новите ни златни обеци да са малки на винт или висящи във вид на халки? Това решаваме спрямо формата на лицето. Например при кръглото лице, експертите препоръчват избора на висящи модели. За овалното пък са подходящи всички форми на халки накити.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото в специалния раздел от онлайн обяви ще откриете голямо разнообразие на сравнително достъпни цени. Платформата е сред най-популярните в България и тук могат да бъдат видени обявите от цялата страна, така че възползвайте се!

Златни
Сребърни Кристали Перли Камъни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Обеци в гр. София Обяви за Обеци в гр. Варна Обяви за Обеци в гр. Пловдив Обяви за Обеци в гр. Бургас Обяви за Обеци в гр. Стара Загора Обяви за Обеци в гр. Габрово Обяви за Обеци в гр. Русе Обяви за Обеци в гр. Шумен Обяви за Обеци в гр. Пещера Обяви за Обеци в гр. Ямбол Обяви за Обеци в гр. Велико Търново Обяви за Обеци в гр. Асеновград Обяви за Обеци в гр. Пазарджик Обяви за Обеци в гр. Кюстендил Обяви за Обеци в гр. Първомай Обяви за Обеци в гр. Плевен Обяви за Обеци в гр. Благоевград Обяви за Обеци в гр. Видин Обяви за Обеци в гр. Хасково Обяви за Обеци в гр. Враца Обяви за Обеци в гр. Сливен Обяви за Обеци в гр. Банкя Обяви за Обеци в гр. Добрич Обяви за Обеци в гр. Разград Обяви за Обеци в гр. Елин Пелин Обяви за Обеци в гр. Димитровград Обяви за Обеци в гр. Павликени Обяви за Обеци в гр. Кърджали Обяви за Обеци в гр. Силистра Обяви за Обеци в гр. Монтана Обяви за Обеци в гр. Перник Обяви за Обеци в гр. Исперих Обяви за Обеци в гр. Търговище Обяви за Обеци в гр. Приморско Обяви за Обеци в гр. Севлиево Обяви за Обеци в гр. Казанлък
Array