Златни Обеци

Вид Златни
Оценка 4.6 от 44 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 556 обяви
200 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
46 лв
гр. Карлово, Пловдив
386 лв
411 лв
55 лв
гр. Елин Пелин, София област
1 800 лв
50 лв
гр. Варна, Левски
Не е указана
80 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
Не е указана
13 лв
гр. Петрич, Благоевград
200 лв
250 лв
гр. Пловдив
400 лв
55 лв
188,30 лв
гр. София, Хаджи Димитър
133 лв
гр. София, Хаджи Димитър

Златните обеци са немаловажна част от аутфита на всяка съвременна дама. Ето защо, правилният им избор не бива да се пренебрегва, така че сега ще разберем кои форми са сред популярните. Какви елементите трябва да притежават и на какво да обръщаме внимание при покупката?

Какви форми са най-популярните при златните обеци

Трябва да се подбира спрямо формата на лицето, за да се получи хармоничен образ, който да се допълва от отделните елементи на ушите. Те могат да са висящи или на винт, малки и големи, детски, за бебе или мъжки, изработени от злато. 

С какви елементи могат да бъдат украсени

При златните обеци днес има много разнообразни елементи и скъпоценни камъни, като:

  • Камък цирконий;
  • Перли;
  • Диаманти.

Те придават допълнителна красота, лукс и изисканост, която други елементи не биха могли да осигурят.

За какво трябва да внимаваме при покупката

На първо място трябва да сме наясно дали новите ни златни обеци да са малки на винт или висящи във вид на халки? Това решаваме спрямо формата на лицето. Например при кръглото лице, експертите препоръчват избора на висящи модели. За овалното пък са подходящи всички форми на халки накити.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото в специалния раздел от онлайн обяви ще откриете голямо разнообразие на сравнително достъпни цени. Платформата е сред най-популярните в България и тук могат да бъдат видени обявите от цялата страна, така че възползвайте се!

Златни
Сребърни Кристали Перли Камъни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Обеци в гр. София Обяви за Обеци в гр. Варна Обяви за Обеци в гр. Пловдив Обяви за Обеци в гр. Бургас Обяви за Обеци в гр. Стара Загора Обяви за Обеци в гр. Русе Обяви за Обеци в гр. Габрово Обяви за Обеци в гр. Шумен Обяви за Обеци в гр. Ямбол Обяви за Обеци в гр. Велико Търново Обяви за Обеци в гр. Асеновград Обяви за Обеци в гр. Кюстендил Обяви за Обеци в гр. Пещера Обяви за Обеци в гр. Пазарджик Обяви за Обеци в гр. Първомай Обяви за Обеци в гр. Плевен Обяви за Обеци в гр. Видин Обяви за Обеци в гр. Благоевград Обяви за Обеци в гр. Враца Обяви за Обеци в гр. Хасково Обяви за Обеци в гр. Банкя Обяви за Обеци в гр. Кърджали Обяви за Обеци в гр. Добрич Обяви за Обеци в гр. Димитровград Обяви за Обеци в гр. Разград Обяви за Обеци в гр. Монтана Обяви за Обеци в гр. Елин Пелин Обяви за Обеци в гр. Сливен Обяви за Обеци в гр. Перник Обяви за Обеци в гр. Силистра Обяви за Обеци в гр. Севлиево Обяви за Обеци в гр. Павликени Обяви за Обеци в гр. Исперих Обяви за Обеци в гр. Търговище Обяви за Обеци в гр. Петрич Обяви за Обеци в м-т АОНСУ
Подобни предложения: Здраве и красота , Обеци цени, Нови Медальони за дами online