664

Златни Обеци

Вид Златни
Оценка 4.7 от 33 гласа.
386 лв
290 лв
140 лв
130 лв
86 лв
120 лв
98 лв
86 лв
68 лв
100 лв
98 лв
145 лв
195 лв
гр. София, Младост 3
420 лв
25 лв
гр. Силистра
Не е указана
гр. Пловдив, Център
400 лв
гр. Стара Загора, Център
138 лв
296 лв
325 лв

Златните обеци са немаловажна част от аутфита на всяка съвременна дама. Ето защо, правилният им избор не бива да се пренебрегва, така че сега ще разберем кои форми са сред популярните. Какви елементите трябва да притежават и на какво да обръщаме внимание при покупката?

Какви форми са най-популярните при златните обеци

Трябва да се подбира спрямо формата на лицето, за да се получи хармоничен образ, който да се допълва от отделните елементи на ушите. Те могат да са висящи или на винт, малки и големи, детски, за бебе или мъжки, изработени от злато. 

С какви елементи могат да бъдат украсени

При златните обеци днес има много разнообразни елементи и скъпоценни камъни, като:

  • Камък цирконий;
  • Перли;
  • Диаманти.

Те придават допълнителна красота, лукс и изисканост, която други елементи не биха могли да осигурят.

За какво трябва да внимаваме при покупката

На първо място трябва да сме наясно дали новите ни златни обеци да са малки на винт или висящи във вид на халки? Това решаваме спрямо формата на лицето. Например при кръглото лице, експертите препоръчват избора на висящи модели. За овалното пък са подходящи всички форми на халки накити.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото в специалния раздел от онлайн обяви ще откриете голямо разнообразие на сравнително достъпни цени. Платформата е сред най-популярните в България и тук могат да бъдат видени обявите от цялата страна, така че възползвайте се!

Златни
Сребърни Кристали Перли Камъни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Обеци в гр. София Обяви за Обеци в гр. Варна Обяви за Обеци в гр. Пловдив Обяви за Обеци в гр. Бургас Обяви за Обеци в гр. Стара Загора Обяви за Обеци в гр. Шумен Обяви за Обеци в гр. Русе Обяви за Обеци в гр. Габрово Обяви за Обеци в гр. Ямбол Обяви за Обеци в гр. Велико Търново Обяви за Обеци в гр. Асеновград Обяви за Обеци в гр. Пазарджик Обяви за Обеци в гр. Първомай Обяви за Обеци в гр. Пещера Обяви за Обеци в гр. Благоевград Обяви за Обеци в гр. Хасково Обяви за Обеци в гр. Враца Обяви за Обеци в гр. Видин Обяви за Обеци в гр. Плевен Обяви за Обеци в гр. Сливен Обяви за Обеци в гр. Добрич Обяви за Обеци в гр. Царево Обяви за Обеци в гр. Кюстендил Обяви за Обеци в гр. Димитровград Обяви за Обеци в гр. Банкя Обяви за Обеци в гр. Разград Обяви за Обеци в гр. Кърджали Обяви за Обеци в гр. Силистра Обяви за Обеци в гр. Исперих Обяви за Обеци в гр. Елин Пелин Обяви за Обеци в гр. Монтана Обяви за Обеци в гр. Перник Обяви за Обеци в гр. Павликени Обяви за Обеци в гр. Търговище Обяви за Обеци в гр. Приморско Обяви за Обеци в гр. Севлиево