Зареждане...

Телефони ZTE

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 61 обяви
150 лв
гр. Благоевград, Струмско
10 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
300 лв
гр. София, Овча купел 2
135 лв
гр. Козлодуй, Враца
45 лв
гр. София
-20%
36 лв
45 лв
5 лв
гр. Добрич
5 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
25 лв
гр. Русе, Централен южен район
-20%
40 лв
гр. София, Сухата река
15 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
20 лв
гр. Плевен
225 лв
гр. Нова Загора, Сливен
19 лв
гр. Русе, Център
19 лв
гр. Русе, Център
20 лв
гр. Русе, Център
20 лв
19 лв
гр. Русе, Център
15 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
20 лв

Изборът на смартфон е едно доста плашещо начинание. Поради голямото разнообразие от марки и покачващите се цени на устройствата, все повече хора обръщат погледите си към китайските производители. В днешно време те предлагат не само ниски цени, но и качествена изработка. 

Какви са предимствата на телефоните ZTE

ZTE се ползва с доста добро име не само в родната си страна, но и на чуждестранния пазар. Телефоните с тази марка имат модернистичен дизайн и сглобка, която вдъхва доверие. Те са снабдени с мощни процесори и големи батерии, които осигуряват дълга продължителност на ползване, имат и камери, които са способни да заснемат добре изглеждащи снимки. Дисплеите на тези смартфони са големи и приятни за ползване, а капацитетът на паметта им е задоволителен. 

Кои модели са най-търсени

Производителят се е съсредоточил главно върху ниския и среден клас устройства, но има и добри предложения в по-високата ценова категория. Най-популярните модели са:

  • Blade 3;
  • Blade A6;
  • Axon;
  • Grand X.

Предложенията за тези смартфони варират според характеристиките, но отличителен белег за всички продукти на ZTE е достъпната им цена и качествената изработка.

Защо да изберем Bazar.bg

Сайтът Bazar.bg винаги е на ваше разположение, когато имате нужда от добра покупка. Намерете правилния телефон, поръчайте го лесно и бързо!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за ZTE в гр. София Обяви за ZTE в гр. Русе Обяви за ZTE в гр. Пловдив Обяви за ZTE в гр. Плевен Обяви за ZTE в гр. Варна
Подобни предложения: Легла втора ръка бургас , Втора употреба ламарина сливен , Спални втора употреба монтана