62 лв 20 юни, 20:33 ч.

Паста за почистващо полиране на автостъкла

Състояние Ново
Тип мпс Автомобили и джипове
Aксесоар Други
1Z Einszett Glass Polish - паста за почистващо полиране на автостъкла, за кристално чиста видимост.

Предното стъкло на колата е постоянно атакувано от най-различни частици, вещества и мини-организми от околната среда, интензивно трупащи наслоявания. Glass Polish възстановява повърхността на стъклото до оригиналното му състояние на гладкост и прозрачност. С минимално усилие се премахват полепнали пръски, лепила, смоли-восъци, мазнини, маслени остатъци и други трайни-тежки замърсявания. След употребата на Glass Polish по стъклата на автомобила не се образуват заслепяващите ивици-отблясъци от пречупването на светлината. Резултатите дават по-ясна видимост и позволяват на чистачките да почистват по-ефективно за по-безопасно шофиране.

Glass Polish работи с почистване в дълбочина. Трайните мини-неравности по предните и задни стъкла съкращават годността на чистачките, а и ги правят неефективни. Мазният микро-филм, смесен с дъждовна вода, може сериозно да влоши видимостта, дори да стане причина за пътни инциденти. Препаратът премахва лесно замазващите наслоявания, правейки шофирането по-безопасно и приятно.

Glass Polish е професионална паста, специално формулирана за обработка на автостъкла. Полирането става прецизно: мръсотия, восъци, маслени и други замърсявания се изкарват от микроскопичните неравности на повърхнините. Така препаратът изглажда и дава ясна видимост, без да оставя следи или да нарушава структурата на кристала. Glass Polish реновира автомобилните стъкла.

Продуктът може да се използва и върху огледала, за по-ясни и качествени отражения.


Георги Петров
В Bazar.BG от 31 юли 2018г. 2018
19 обяви на потребителя
гр. Русе
Видяно: 1241 пъти
Още обяви в Bazar.BG
60 лв
гр. София, Сухата река
60 лв
гр. Варна, Кайсиева градина
65 лв
60 лв
60 лв
65 лв
гр. Пловдив, Център
59 лв
гр. Пловдив, Западен
60 лв
TOP обява
60 лв
гр. Харманли, Хасково
Категории: Автомобили и джипове, Бусове и автобуси, Камиони, Специализирана техника, Мотоциклети и мототехника, Каравани и кемпери, Воден транспорт, Ремаркета, Резервни Части, Гуми и джанти, Авто услуги
Тагове: паста, домашна паста на катето евро, паста болонезе, паста рецепти, паста с кайма, паста сериал, сос за паста, автостъкла, пътни инциденти, обработка на стъкло, смесен, вода филм, остатъци, микро мини
гр. Русе
 
Обратно към обявата