535 396

Авто

Оценка 4.8 от 1447 гласа.
TOP обява
5 600 лв
к.к. Слънчев бряг, Бургас
TOP обява
18 999 лв
гр. Пазарджик
TOP обява
11 лв
гр. София
TOP обява
110 лв
15 лв
100 лв
гр. София, Манастирски ливади
120 лв
гр. Костинброд, София област
1 999 лв
гр. Нова Загора, Сливен
25 лв
гр. Шумен, Тракия
25 лв
гр. Стара Загора, Била
70 лв
гр. Павел баня, Стара Загора
777 лв
гр. Свиленград, Хасково
Не е указана
гр. Панагюрище, Пазарджик
95 лв
179 лв
гр. София, Гео Милев
3 500 лв
гр. Ямбол
5 850 лв
гр. София
5 700 лв
гр. София
4 400 лв
10 700 лв
2 100 лв
гр. Дупница, Кюстендил
200 лв
13 800 лв
7 400 лв
гр. Пловдив
15 500 лв
гр. Пловдив
3 550 лв
гр. София
11 000 лв
гр. Стара Загора
14 000 лв
гр. Монтана

Авто

Покупката на автомобил е вторият най-голям разход на домакинствата след този, който се прави за покупка на собствено жилище. Вие като купувач трябва да знаете няколко неща.

Ако превозното средство е втора ръка, първоначалният разход е по-малък. От друга страна, ако заложите на нова кола, ще похарчите доста повече, но в дългосрочен план ще се почувствате доста облекчени.

Нов или втора ръка автомобил да предпочетем

Инвестицията в ново превозно средство определено ще рефлектира на семейния бюджет в бъдеще. Можем да очакваме, че ще харчим по-малко в различни направления. Новото возило носи следните няколко неоспорими предимства:

  • По-малък разход на гориво;

  • По-ниски данъци;

  • По-малко средства за поддръжка;

  • По-голяма сигурност на пътя;

Как да изберем идеалната кола

Изборът на идеалната кола е труден и зависи от много фактори, включително от това в коя част на населеното място живеем, тоест дали сме в центъра или в квартал извън града. Важно е да се отчете броя на членовете на домакинството, както и това дали се очаква с колата да се пренася багаж или не. 

За да не съжаляваме за покупката, трябва да изчислим внимателно каква е цената на автомобила, какви ще са месечните вноски при евентуална покупка и задължително - какъв разход за гориво се очаква от превозното средство на месечна база. В Bazar.bg ще добиете точна представа какво се предлага на пазара и ще оцените това със собствените си финансови възможности. 

Автомобили и джипове Бусове и автобуси Камиони Специализирана техника Мотоциклети и мототехника Каравани и кемпери Воден транспорт Ремаркета Аксесоари и консумативи Резервни Части Гуми и джанти Авто услуги
Обяви за Авто в гр. София Обяви за Авто в гр. Пловдив Обяви за Авто в гр. Варна Обяви за Авто в гр. Бургас Обяви за Авто в гр. Стара Загора Обяви за Авто в гр. Благоевград Обяви за Авто в гр. Хасково Обяви за Авто в гр. Велико Търново Обяви за Авто в гр. Пазарджик Обяви за Авто в гр. Плевен Обяви за Авто в гр. Враца Обяви за Авто в гр. Перник Обяви за Авто в гр. Русе Обяви за Авто в гр. Габрово Обяви за Авто в гр. Сливен Обяви за Авто в гр. Шумен Обяви за Авто в гр. Дупница Обяви за Авто в гр. Монтана Обяви за Авто в гр. Кюстендил Обяви за Авто в гр. Добрич Обяви за Авто в гр. Ловеч Обяви за Авто в гр. Ямбол Обяви за Авто в гр. Кърджали Обяви за Авто в гр. Смолян Обяви за Авто в гр. Силистра Обяви за Авто в гр. Търговище Обяви за Авто в гр. Видин Обяви за Авто в гр. Разград Обяви за Авто в гр. Левски Обяви за Авто в гр. Свищов Обяви за Авто в гр. Димитровград Обяви за Авто Извън страната Обяви за Авто в гр. Асеновград Обяви за Авто в гр. Казанлък Обяви за Авто в гр. Карлово Обяви за Авто в гр. Гоце Делчев