Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 15 май, 08:00 ч.
Спрей , за почистване на автомобилен интериор, 720мл
12 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Интериорни аксесоари
Описание
Спрей за почистване на автомобилен интериор е задължителна придобивка за почистване на интериора на автомобила. Активните съставки във формулата премахват над 99% от замърсяванията (прах, мръсни петна, отпечатъци от пръсти и др.) и защитават детайлите в интериора от въздействието на UV-лъчите. Създава антистатичен слой, който предотвратява появата на прах в бъдеще. Не замазва, без лепкащ ефект. Оставя естествен блясък и дълготраен приятен аромат в цялото купе! Подходящ за пластмасови детайли, PVC, винил, гума и кожа. Без оцветители и силикони!

ОПАКОВКА 720мл

Почиства за секунди наслоената мръсотия;
Равномерно разпръскване;
Икономична опаковка от 720 МЛ за дълготрайна употреха;
Без силикони и оцветители;
Подходящ за третиране на дървени фурнири в интериора;
Приятенаромат;
1 продукт за почистване всички детайли в интериора - волан, педали, скоростен лост, гумени стелки и уплътнения, пластмасови детайли.

Начин на употреба: За почистване на пластмаса, кожа, гума и дървени фурнири: Завъртете накрайника на спрея в позиция SPRAY и напръскайте от 15-20 см върху самата повърхност. Забършете с чиста кърпа. Отнасяйте се внимателно при почистване на електроника.
За почистване на текстил: Завъртете накрайника на спрея в позиция SPRAY и напръскайте от 15-20 см върху самата повърхност. При необходимост повторете процедурата.
За почистване на малки, труднодостъпни места (сгънки на седалките, ръбове, отвори и т.н): Напръскайте спрея върху компактна четка с издължен косъм и внимателно почистете мръсотията.

В Bazar.BG от 25 януари 2014г.
Последно активен днес в 14:14 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 285
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar