Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/14
Добавена 05 мар, 09:49 ч.
0512 миеща ролка за обиране на косми
11 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Schticky buddy е ролка от силиконова, лепкава повърхност за обиране и почистване на косми от домашни любимци, мъх, паяжини, пърхут от дрехите, пердета, прах, дори и разсипаната зърнена закуска на пода. Той е подходящ за многократна употреба, тъй като след използването му трябва само да го изплакнете с топла вода и е готов отново за употреба. Състои се от 3 части - малка, средна и голяма. Заради специалния силикон, който е върху ролките, той е много ефикасен за обирането на нечистотии от всякакви труднодостъпни места, повърхности и тъкани. Той е много лесен и удобен за употреба. Комплектът се състои от: голям Sticky buddy за килими, дивани, мокети, дрехи, под и други;малък Sticky buddy за ежедневна употреба и компактен, подходящ за носене в чанта или в колата, който може винаги да Ви е под ръка и Sticky Buddy за под и таван, с телескопична дръжка.
PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 17:59 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 321
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar